KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VIVEK_RAJKUMAR"
Egy amerikai öt kanadai ellen a döntőben 2008. október 16. 14:17 A kanadai amatőr, Glen Witmer vezetésével kialakult a hatfős döntő asztal a Póker Világsorozat (WPT) hetedik szezonjának ötödik állomásán az Észak-amerikai Pókerbajnokságon. A Niagara-vízesés szomszédságában rendezett viadalon a harmadik forduló után még történelmi duplázásra készülő Vivek Rajkumar hamar kiesett és a 14. helyen végzett.
 
Történelmi duplára készül az indiai hős 2008. október 15. 17:27 Vivek Rajkumar áll az élen a harmadik fordulót követően a Póker Világsorozat (WPT) keretei között zajló Észak-amerikai Pókerbajnokságon. Az indiai játékos minimális előnnyel vezet akkor, amikor már csak 27-en vannak versenyben a 454 induló közül. Az első öt között igazi tengerentúli sztárok, Gavin Smith, Kathy Liebert és Erik Seidel állnak.
 
Alig három óra alatt győzött Rajkumar 2008. szeptember 19. 17:21 Az indiai születésű Vivek Rajkumar nyerte a Póker Világsorozat (WPT) negyedik állomását, az Atlantic Cityben rendezett Borgata Poker Open főversenyét, a 10 ezer dolláros NL Hold'em viadalt szombaton. A mindössze 22 éves játékos a WPT történetének legrövidebb, 48 leosztásból álló döntő asztalán, alig háromórás küzdelemben, az első helyről indulva gyűjtötte be az 1,4 millió dolláros pénzdíjat. A második helyen Sang Kim zárt, a harmadik a sokáig élen álló Dan Heimiller lett.
 
Dan Heimiller hatalmas előnnyel vezet 2008. szeptember 17. 16:33 A keddi játéknapot követően az amerikai Dan Heimiller meggyőző fölénnyel vezet a Póker Világsorozat (WPT) hetedik idényének negyedik állomásán, Atlantic Cityben a Borgata Poker Openen. A harmadik fordulót követően versenyben van még a korábban WPT-karkötőt nyerő Michael Binger, az egykori világbajnoki második Steven Dannenmann, illetve az ötszörös WSOP-karkötős Ted Forrest is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu