KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAN_HEIMILLER"
Elesett a magyar veterán a vegasi vb-n 2009. április 21. 19:39 Áldozatul esett a hétfői „mészárlásnak" a Las Vegasban zajló WPT-világbajnokság egyetlen magyar játékosa, Markovits Ádám. A 25,000 dolláros NL Hold'em rendszerű torna második napjának 301-en vágtak neki, de a késő esti órákra alig 168-an maradtak versenyben. Az átlag körüli zsetonnal kezdő 48 éves veterán ismeretlen körülmények között búcsúzott a bombaerős mezőnytől, így nem részesül a nyolc millió dollárt meghaladó nyereményalapból.
 
Alig három óra alatt győzött Rajkumar 2008. szeptember 19. 17:21 Az indiai születésű Vivek Rajkumar nyerte a Póker Világsorozat (WPT) negyedik állomását, az Atlantic Cityben rendezett Borgata Poker Open főversenyét, a 10 ezer dolláros NL Hold'em viadalt szombaton. A mindössze 22 éves játékos a WPT történetének legrövidebb, 48 leosztásból álló döntő asztalán, alig háromórás küzdelemben, az első helyről indulva gyűjtötte be az 1,4 millió dolláros pénzdíjat. A második helyen Sang Kim zárt, a harmadik a sokáig élen álló Dan Heimiller lett.
 
Dan Heimiller hatalmas előnnyel vezet 2008. szeptember 17. 16:33 A keddi játéknapot követően az amerikai Dan Heimiller meggyőző fölénnyel vezet a Póker Világsorozat (WPT) hetedik idényének negyedik állomásán, Atlantic Cityben a Borgata Poker Openen. A harmadik fordulót követően versenyben van még a korábban WPT-karkötőt nyerő Michael Binger, az egykori világbajnoki második Steven Dannenmann, illetve az ötszörös WSOP-karkötős Ted Forrest is.
 
David Daneshgar: jobb később, mint soha 2008. július 3. 14:27 Vert helyzetből indulva diadalmaskodott a 27 éves David Daneshgar, a szerdai 1500 dolláros NL Hold'em tornán a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A negyedik helyen kezdte a döntő asztalt, nem sokkal később már a kiesés szélére sodródott, mégis a nap végére az amerikai csuklójára került az aranykarkötő, zsebébe pedig nem kevesebb mint 625 ezer dolláros nyeremény is. A magyar színeket képviselő Traply Péter már az első napon kiesett, néhány parti erejéig ugyan szárnyalt, viszont igazán sok zsetonra képtelen volt szert tenni, végül a hatodik vakszinten ért véget számára a torna.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu