Asztalitenisz Eb: szerdán kezdődik az egyes- és párosverseny

Szerző: MTILétrehozva: 2008. október 7. 14:36
Szerdától megkezdődnek az egyéni és párosversenyek a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon, az első versenynapon minden magyar asztalhoz lép.


A férfiaknál egyedül Nagy Krisztián kényszerül selejtezőre, ő a svájci Nicola Mohlerrel játszik majd a 128 közé kerülésért, a többiek - Jakab János, Zombori Dávid, Zwickl Dániel és Pázsy Ferenc - csütörtökön kezdik szereplésüket egyesben. Jakab az orosz Grigorij Vlasszovval, Zombori egy kvalifikációból érkező játékossal, Zwickl a német Christian Süss-szel, Pázsy pedig az osztrák Stefan Fegerllel néz majd farkasszemet az 1. fordulóban.

 

A nőknél mind az öt magyar az első körben kezd: Lovas Petrára a belga Laurence Junker, Póta Georginára a lett Antra Vinerte, Pergel Szandrára a cseh Renata Strbikova, Tóth Krisztinára az osztrák Martina Petzner, Li Binre pedig a svéd Malin Pettersson vár a 64 közé jutásért.

 

Párosban az első helyen kiemelt Tóth és Póta egy horvát-osztrák, Lovas és Pergel pedig egy holland-osztrák kettős ellen kezd a 64 között, míg Li Bin - az olasz Wang Yu oldalán - egy fehérorosz-orosz duó ellen lép asztalhoz. A férfiaknál Pázsy és Jakab egy lengyel, Nagy - a horvát Tomislav Kolarekkel - egy selejtezős, Zwickl és Zombori pedig egy német kettőssel játszik a 32 közé jutásért - szintén szerdán.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu