KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOVAS_PETRA"
Két magyar is főtáblás 2012. február 8. 14:32 Egyesben két magyar játékos, Póta Georgina és Lovas Petra szerepelhet a főtáblán az asztaliteniszezők katari World Tour-versenyén, Dohában.
 
Mindkét válogatottunk vereséggel kezdett 2009. február 24. 22:33 Kedden rendezték az asztalitenisz Európai Nemzetek Ligájának első fordulóját. Sajnos mind férfi, mind pedig női válogatottunk – igaz némileg tartalékos összeállításban – vereséggel kezdte a sorozatot.
 
Asztalitenisz Pro Tour, Salzburg: aranyérmes a magyar női csapat 2008. november 1. 20:34 A magyar női válogatott megnyerte a csapatversenyt az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának ausztriai állomásán, Salzburgban.
 
Asztalitenisz: a férfiaknál és a npknél is teljes a TOP12 mezőnye 2008. október 16. 14:05 Teljessé vált a Marczibányi téren december 2-3-án sorra kerülő asztalitenisz TOP 12-bajnokság mezőnye: a szintén a Statisztika csarnokában lebonyolított selejtezőből a férfiaknál és a nőknél is három-három játékos biztosította a helyét a legjobbak között.
 
Eb-ezüstérmes a női pingpongcsapat 2008. október 7. 15:44 A Póta Georgina, Tóth Krisztina, Lovas Petra alkotta magyar női asztalitenisz-csapat nem tudta megvédeni belgrádi címét Szentpéterváron, az Európa-bajnoki döntőben 3-0 arányban alulmaradt a Li Jiao, Li Jie, Elena Timina összetételű holland együttessel szemben. Aranyéremben reménykedtünk, de az ezüstöt is meg kell becsülni az egyre több távol-keleti klasszist felvonultató mezőnyben.
  
Asztalitenisz Eb: szerdán kezdődik az egyes- és párosverseny 2008. október 7. 14:36 Szerdától megkezdődnek az egyéni és párosversenyek a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon, az első versenynapon minden magyar asztalhoz lép.
 
Aranykapuban a női pingpongcsapat 2008. október 6. 18:02 Remekel női csapatunk a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon, hétfő délután korábbi ellenfeleihez hasonlóan az elődöntőben a horvátokat is 3-0-ra verte, így kedden lehetősége nyílik belgrádi kontinensbajnoki címe megvédésére. Az asztal túloldalán a románokat legyőző hollandok ragadnak ütőt.
 
Asztalitenisz Eb: a döntőért játszhat a magyar női válogatott 2008. október 6. 13:00 A címvédő magyar női asztalitenisz-válogatott bejutott az elődöntőbe a szentpétervári Európa-bajnokságon, miután 3-0-ra legyőzte az osztrák csapatot.
 
Vereség: Lovas nem fordított 0-3-ról 2008. augusztus 19. 14:42 Lovas Petra 4-2-es vereséget szenvedett Eva Odorovától az asztalitenisztorna első fordulójában a pekingi olimpián. A szlovák játékos már 3-0-ra is vezetett, a végén azonban a szerencsére is szüksége volt. A találkozó 45 percig tartott.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu