KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAKAB_JANOS"
Pingpongcsaták, címvédésekkel fűszerezve 2009. március 8. 20:17 A budapesti Körcsarnokban rendezett 92. asztalitenisz országos bajnokságon három versenyszámban is címvédésnek tapsolhatott a közönség, tavalyi elsőségét idei sikerrel toldotta meg Jakab János, illetve a Vitsek Iván, Muskó Péter férfi, és a Póta Georgina, Li Bin női páros.
 
Asztalitenisz Eb, férfi páros: Pázsyék kiestek Szentpéterváron 2008. október 9. 19:13 A Pázsy Ferenc, Jakab János duó a nyolcaddöntőben három sima szettben kikapott a portugál Tiago Apolonia, Marcos Freitas kettőstől, s ezzel az utolsó magyar egység is elbúcsúzott a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság férfi páros versenyében.
 
Asztalitenisz Eb: szerdán kezdődik az egyes- és párosverseny 2008. október 7. 14:36 Szerdától megkezdődnek az egyéni és párosversenyek a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon, az első versenynapon minden magyar asztalhoz lép.
 
Nehéz csoportban a magyarok az Eb-n 2008. szeptember 5. 17:12 Nehéz feladat vár a magyar férfi asztalitenisz-válogatottra az október 4. és 12. között sorra kerülő szentpétervári Európa-bajnokság csapatversenyében: Harczi Zsolt együttese a címvédő németekkel, valamint a franciákkal és a dánokkal küzd majd meg a csoportmérkőzések során.
 
Süss már túl nagy falat volt Jakabnak 2008. augusztus 20. 08:33 A pekingi olimpián a férfi asztaliteniszezők egyes versenyének második fordulójában Jakab János 4:1 arányban alulmaradt a német Christian Süss-szel szemben, így búcsúra kényszerült. A germán pingpongos a nyolcaddöntőbe jutásért a fehérorosz csillaggal, Vlagyimir Szamszonovval csap össze .
  
Jakab-csoda: remek fordítás 0-3-ról 2008. augusztus 19. 10:29 Három szett után már lemondtunk a továbbjutásról, de szerencsére Jakab János nem így tett, 0-3 után sorozatban négy játszmát nyert Patrick Chila ellen, így győzött az asztalitenisz-torna első fordulójában a pekingi olimpián. A találkozó 45 percig tartott.
  
Asztalitenisz, Las Vegas: párosban bronzérmes Jakab és Zwickl 2008. július 7. 11:48 Bronzérmet szerzett párosban Jakab János és Zwickl Dániel az amerikai nyílt nemzetközi asztalitenisz-bajnokságon, Las Vegasban.
 
Asztalitenisz-ranglista: Póta Georgina nagy előrelépése 2008. június 5. 12:05 Póta Georgina az 56. helyről a 41.-re ugrott a legfrissebb asztalitenisz világranglistán, amelyen Jakab János pályafutása során először került a száz közé.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu