KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZWICKL DÁNIEL"
Jörgen bánata: Werner énekelte a slágert 2008. november 14. 21:16 A férfi asztaliteniszezők Bajnokok Ligájának C csoportjában a Jörgen Persson, Nagy Krisztián, Zwickl Dániel alkotta Lombard BVSC együttese 3:2-re kikapott a címvédő osztrák SV Niederösterreich csapatától a negyedik fordulóban. A zuglóiaknak így csupán matematikai esélyük maradt a továbbjutásra.
 
Sokba került a BVSC-nek a Persson-baki 2008. november 7. 20:17 A férfi asztaliteniszezők Bajnokok Ligájának C csoportjában a német Frickenhausen Würzburg 3:0-ra nyert a Lombard BVSC otthonában. Az ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok Jörgen Perssson meglepő veresége után Nagy Krisztián és Zwickl Dániel is kikapott. Folytatás jövő pénteken a címvédő osztrák SV Niedersösterreich ellen.
 
Perssonnal bárkit legyűrhet a BVSC 2008. november 4. 13:19 Péntek este véget ér a visszaszámlálás, végre valahára bemutatkozik magyar közönség előtt is Jörgen Persson, a Lombard BVSC asztalitenisz-csapatának ötszörös világbajnok, kilencszeres Európa-bajnok svéd klasszisa. A Bajnokok Ligája C csoportjában két idegenbeli találkozó után a zuglóiak előbb a német Frickenhausen Würzburgot, majd egy héttel később az osztrák SVS Niederösterreichet fogadják a budapesti Körcsarnokban.
 
Férfi asztalitenisz BL: Perssonnal 3-1-re győzött a BVSC 2008. október 19. 21:30 A Lombard BVSC férfi asztalitenisz-csapata a második fordulóban megszerezte első győzelmét a Bajnokok Ligája C csoportjában: a vasutasok az olasz Sterilgarda TT Castel Goffredo otthonában diadalmaskodtak 3-1-re.
 
Asztalitenisz Eb, férfi egyes: Pázsy és Zwickl a harmadik körben 2008. október 9. 17:54 Pázsy Ferenc és Zwickl Dániel is bejutott a harmadik fordulóba, azaz a legjobb 32 közé a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság férfi egyes versenyében.
 
Asztalitenisz Eb, férfi egyes: Zombori, Pázsy és Zwickl 64 között 2008. október 9. 11:50 Zombori Dávid, Zwickl Dániel és Pázsy Ferenc bejutott a legjobb 64 közé a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság férfi egyes versenyében, a selejtezőből indult Nagy Krisztián ugyanakkor búcsúzott az első fordulóban.
 
Asztalitenisz Eb: szerdán kezdődik az egyes- és párosverseny 2008. október 7. 14:36 Szerdától megkezdődnek az egyéni és párosversenyek a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon, az első versenynapon minden magyar asztalhoz lép.
 
Asztalitenisz, Lombard Kupa: Zwickl Dániel végzett az élen 2008. szeptember 8. 20:31 Egyesben a házigazda klubot képviselő Zwickl Dániel nyerte a BVSC Szőnyi úti csarnokában rendezett Lombard Kupa férfi asztalitenisz ranglistaversenyt.
 
Asztalitenisz, Las Vegas: párosban bronzérmes Jakab és Zwickl 2008. július 7. 11:48 Bronzérmet szerzett párosban Jakab János és Zwickl Dániel az amerikai nyílt nemzetközi asztalitenisz-bajnokságon, Las Vegasban.
 
Asztalitenisz férfi Extraliga: megvédte címét a BVSC 2008. május 15. 19:37 A BVSC 6-1-re nyert a Celldömölk otthonában, így a zuglói együttes megvédte címét a férfi asztalitenisz Extraligában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu