KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAZSY_FERENC"
Asztalitenisz Eb, férfi páros: Pázsyék kiestek Szentpéterváron 2008. október 9. 19:13 A Pázsy Ferenc, Jakab János duó a nyolcaddöntőben három sima szettben kikapott a portugál Tiago Apolonia, Marcos Freitas kettőstől, s ezzel az utolsó magyar egység is elbúcsúzott a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság férfi páros versenyében.
 
Asztalitenisz Eb, férfi egyes: Pázsy és Zwickl a harmadik körben 2008. október 9. 17:54 Pázsy Ferenc és Zwickl Dániel is bejutott a harmadik fordulóba, azaz a legjobb 32 közé a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság férfi egyes versenyében.
 
Asztalitenisz Eb, férfi egyes: Zombori, Pázsy és Zwickl 64 között 2008. október 9. 11:50 Zombori Dávid, Zwickl Dániel és Pázsy Ferenc bejutott a legjobb 64 közé a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság férfi egyes versenyében, a selejtezőből indult Nagy Krisztián ugyanakkor búcsúzott az első fordulóban.
 
Asztalitenisz Eb: szerdán kezdődik az egyes- és párosverseny 2008. október 7. 14:36 Szerdától megkezdődnek az egyéni és párosversenyek a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon, az első versenynapon minden magyar asztalhoz lép.
 
Asztalitenisz világselejtező, Budapest: Zwickl és Jakab nyert 2008. május 10. 12:25 Zwickl Dániel és Jakab János nyert, Pázsy Ferenc ugyanakkor kikapott a férfi verseny 3. szakaszának 1. fordulójában az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén.
 
Asztalitenisz világselejtező: Pázsy és Jakab is csoportgyőztes 2008. május 8. 18:48 Pázsy Ferenc és Jakab János is megnyerte második mérkőzését az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén, így csoportgyőztesként mindketten továbbjutottak a férfi verseny 3. szakaszába.
 
Asztalitenisz világselejtező: győzelemmel kezdtek a férfiak 2008. május 8. 14:40 Mindhárom magyar férfi játékos győzelemmel kezdte szereplését az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu