KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOTH_KRISZTINA"
Meccslabdáról nyert Póta a pingpong Eb-n 2011. október 14. 20:43 Tóth Krisztina és Póta Georgina bejutott a legjobb nyolc közé egyesben a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, Lovas Petra ugyanakkor búcsúzott a péntek esti nyolcaddöntőben.
 
Újabb magyar érem a pingpong Eb-n 2011. október 14. 17:17 A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó bejutott a párosverseny elődöntőjébe a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, így már biztosan érmet szerez ebben a számban.
 
Két magyar már az olimpián 2011. május 16. 12:24 A hétfőn nyilvánosságra került világranglista alapján biztossá vált, hogy Tóth Krisztina és Póta Georgina indulhat a jövő évi, londoni olimpia asztalitenisz tornáján.
 
Kiesett Európa-bajnokunk 2011. február 5. 17:14 Tóth Krisztina nem jutott tovább csoportjából a negyeddöntőbe az asztaliteniszezők liége-i Európa TOP 12-bajnokságán, miután szombaton a fehérorosz Viktorija Pavlovicstól is kikapott.
 
Nem lesz magyar a Pro Tour-döntőben 2010. december 14. 15:31 Tóth Krisztina megbetegedett, így nem vehet részt az asztaliteniszezők Pro Tour-döntőjén, amelyre csütörtöktől vasárnapig kerül sor Szöulban.
 
Tóth Krisztina lemaradt a negyeddöntőről 2010. szeptember 25. 13:14 Tóth Krisztina négy sima szettben kikapott az esélyesebb japán Fukuhara Ajtól, így nem jutott be a legjobb nyolc közé a Kuala Lumpurban zajló női asztalitenisz egyéni Világkupán.
 
Vereséggel kezdett Tóth Krisztina 2010. szeptember 24. 14:11 Tóth Krisztina 4-1-re kikapott a világranglista negyedik helyén álló dél-koreai Kim Kjung Ahtól a Kuala Lumpurban zajló női asztalitenisz egyéni Világkupa pénteki nyitó fordulójában.
 
Bronzérmesek lányaink a pingpong-Eb-n! 2010. szeptember 18. 20:30 A Tóth Krisztina, Póta Georgina kettős bronzérmet szerzett a női párosversenyben az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután a szombat délutáni elődöntőben öt szettben alulmaradt a Paskauskiene, Fagyejeva litván, orosz duóval szemben.
 
Eggyel közelebb a mieink az Eb-döntőhöz 2010. szeptember 16. 22:48 A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó magabiztosan nyert egy német, holland kettős ellen, s ezzel bejutott a párosverseny nyolcaddöntőjébe az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon.
 
Tóth Krisztina nyolcaddöntős egyesben 2009. május 1. 13:37 Tóth Krisztina nagy csatában, 4-3-ra győzött a kínai származású, de már spanyol színekben versenyző Zhu Fang ellen az egyéni versenyben, így bejutott a nyolcaddöntőbe az asztaliteniszezők Jokohamában zajló egyéni világbajnokságán. A magyar klasszis a döntő szettben mindössze egy labdamenetet veszített., következő ellenfele a négyszeres olimpiai bajnok és kilencszeres világbajnok Csang Ji-ning lesz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu