Xavi: Fabregas nemsokára megérkezik

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 7. 11:35
Miután 2-0-s győzelmet aratott utolsó nyári felkészülési mérkőzésén a Barcelona, a csapat motorja, Xavi Hernándezt nem a győzelem, inkább Cesc Fabregas jövője foglalkoztatta. A világbajnok bizakodó. Közben a Daily Mail arról cikkezik, a játékos milliókat adna fel, csak mehessen.


A katalánok amerikai túrája győzelemmel zárult, hiszen a Manchester United és a Chivas elleni két vereség és hat bekapott gól után 2-0-ra győzték le a Club Américát Dallasban.

Xavi ezután állt az RAC1 kamerái elé, ahol mi másról kérdezhették volna a korábban kétszer az ügyben megszólaló irányítót, mint válogatott társának kálváriájáról.

„Nagyon várjuk, hogy megérkezzen Cesc, úgy tűnik, hogy a történet a végéhez közeledik, reméljük sikerül nyélbe ütni az átigazolást, ahogy mindenki szeretné" – nyitott a játékos.

„Minden az Arsenal és a Barca közötti megegyezésen múlik, én mindenesetre optimista vagyok és azt gondolom, hogy Fabregas nemsokára csatlakozik hozzánk."

A középpályást ezután kitért a Real elleni jövő heti ütközetre: „Otthon előnyben leszünk, példaszerű focit játszunk, de nem szeretném szaporítani a szót, a pályán dől el minden."

Visszatérve Fabregas ügyére, a Daily Mail szerint maga a futballista olyannyira szeretne váltani, hogy hajlandó lenne 4 millió eurós bónuszáról is lemondani ennek érdekében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Győzelemmel búcsúzott a Barca
Befejezi tengerentúli szereplését a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona! Pep Guardiola együttese elveszítette legutóbbi két találkozóját: 2-1-re kapott a Manchester Unitedtől és 4-1-es súlyos verésbe szaladt bele a Chivas...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu