Veszélyben Owen Hargreaves karrierje

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 8. 10:04
Az Egyesült Államokban próbál pontot tenni a hosszú ideje húzódó térdproblémái végére a Manchester United és az angol válogatott középpályása, Owen Hargreaves. Korábban Svédországban és Londonban is sikertelenül vizsgálták a karrierjét megkeserítő sérülést, ezért döntött a tengerentúli utazás mellett.


A térdín-gyulladással bajlódó középpályás hosszadalmas megpróbáltatásai végére tenne pontot azzal, hogy az Egyesült Államokba utazik, ahol egy specialista vizsgálja meg. „Régóta próbáljuk megoldani a helyzetet és még mindig nem kaptunk válasz Owen fájdalmainak valódi okára” – mondta Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere.

 

„Az elmúlt tíz napban svéd és angol orvosok vizsgálták, sikertelenül, ezért a játékos Coloradóba utazik, ahol igazi specialistával nézeti meg magát. – Folytatta a tréner, majd elmondta – Valamit lépnünk kell az ügyben, mivel mindig találtunk átmeneti megoldást, azonban egyszer fényt kell derítenünk a sérülés valódi okára.”

 

Hargeaves, aki az előző szezon rajtja előtt igazolt a Bayern München csapatából a Manchester Unitedbe, csak 17-szer szerepelt kezdőként az angol együttesben és Ferguson is elmondta, zavarja játékosa folyamatos kihagyása.

 

„Owen néhány mérkőzésre beugrott a csapatba, azonban túl gyakran kellett mellőznöm és ez számára is nehéz helyzetet kelt. Ezért sürgetjük az amerikai vizsgálatokat” – zárta mondandóját Sir Alex Ferguson.

 

A rutinos menedzser arcára Paul Scholes gyors felépülése csalhat mosolyt. Az angol játékos az eredeti tervekkel párhuzamban december elején térhet visssza térdműtétje után.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu