KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EGYESÜLT ÁLLAMOK"
Európában rendezik a 2018-as foci-vb-t 2010. október 16. 11:08 Örömmel fogadta hírt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, hogy az Egyesült Államok kiszállt a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezéséért folytatott versenyből. Az ausztrálok júniusi lemondása után immár biztos, nyolc év múlva Európában rendezik meg a tornát.
 
Veszélyben Owen Hargreaves karrierje 2008. november 8. 10:04 Az Egyesült Államokban próbál pontot tenni a hosszú ideje húzódó térdproblémái végére a Manchester United és az angol válogatott középpályása, Owen Hargreaves. Korábban Svédországban és Londonban is sikertelenül vizsgálták a karrierjét megkeserítő sérülést, ezért döntött a tengerentúli utazás mellett.
 
Paralimpia 2008: eltiltották az iráni kosárlabda-csapatot 2008. október 29. 17:41 A Nemzetközi Kerekesszékes Kosárlabda Szövetség (IWBF) 2013. január 1-ig kizárta a szervezet versenyeiről az iráni szövetséget, mert az ország csapata a szeptemberi, pekingi paralimpián nem állt ki az Egyesült Államok elleni negyeddöntőre.
 
Tenisz, Davis-kupa: Federer öt éve nem látott döntést hozott 2008. október 28. 16:26 A korábbi világelső, Roger Federer szakítva az elmúlt öt év gyakorlatával, pályára lép Svájc színeiben a Davis-kupa Világcsoportjának első fordulójában az Egyesült Államok ellen 2009 márciusában.
 
Megoperálták Talmát Indianapolisban 2008. szeptember 16. 18:07 Túl van a műtéten a sajkacsonttörés után Indianapolisban lábadozó Talmácsi Gábor, ráadásul sikeres volt az orvosi beavatkozás. A nyolcadliteresek mezőnyében világbajnoki címvédő magyar motorversenyző törött kézfejét egy nagytekintélyű specialista, Dr. Tim Dicke operálta meg az Egyesült Államokban. Talma kezét előbb Herbert-csavarral rögzítették, majd begipszelték.
 
Paralimpia 2008: Irán nem állt ki az Egyesült Államok ellen 2008. szeptember 13. 14:28 Nem állt ki az iráni kerekesszékes kosárlabda-válogatott az Egyesült Államok ellen a pekingi paralimpián.
 
Még több aranyra vágynak a kínaiak 2008. augusztus 27. 10:41 Noha az Egyesült Államokat megelőzve Kína végzett a pekingi olimpia éremtáblázatának élén, a játékok házigazdája mégsem lehet maradéktalanul elégedett. A sportnagyhatalommá nemesedett távol-keleti óriás a fejlődés útját az atlétika és az úszás felemelkedésében látja.
 
Ötvenegy aranyéremmel zárt Kína 2008. augusztus 24. 12:32 A 2008-as ötkarikás játékok zárónapján rendezett hat ökölvívódöntőből háromban volt kínai érdekelt, a papírsúlyú Cou Si-ming (48 kg) és a félnehézsúlyú Csang Hsziao-ping (81 kg) győzött, a szupernehézsúlyú Csang Csi-lej (+91 kg) viszont kikapott. Azaz a meglévő negyvenkilenc olimpiai bajnoki címhez hozzácsapott még kettőt a házigazda ázsiai óriás, amely 51 arany-, 21 ezüst- és 28 bronzéremmel zárta a pekingi seregszemlét.
 
Az amerikaiak veretlenül a négy között 2008. augusztus 20. 18:33 Az amerikai válogatott 3-2-re legyőzte a szerb gárdát a pekingi olimpia férfi röplabdatornájának negyeddöntőjében. A mérkőzés óriási csatát hozott, amelyen mindig déli szomszédunk szerzett vezetést, az Egyesült Államok gárdája pedig rohant az eredmény után. A mindent eldöntő ötödik játszmában 10-10-es állás után hiába adott fel kiválóan Nikola Gribics, a világ legjobb irányítója, csapattársai képtelenek voltak átütni a sáncot, így az amerikaiak megérdemelten jutottak be a legjobb négy közé, ahol a brazilok, az olaszok és az oroszok ellen kell majd megküzdeniük ez érmes helyezésekért.
 
Peking 2008, röplabda: az amerikai csapat is a négy között 2008. augusztus 19. 18:40 Az Egyesült Államok 3-2-re diadalmaskodott a végső győzelemre is esélyesnek tartott olasz válogatott felett a pekingi olimpia női röplabdatornájának negyeddöntőjében. A mérkőzés óriási csatát hozott, amelyen kétszer is a taljánok szereztek vezetést, de a tengerentúliak mindkétszer kiegyenlítettek, a mindent eldöntő ötödik szettben pedig lelépték az olaszokat. Az amerikaiak mellett a kubaiak, a kínaiak és a barzilok csatáznak majd a legjobb négy között az érmekért.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu