Van Bommel: Nyertünk, de nem örülök!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 9. 16:02
Sima, 2-0-s győzelmet aratott szerda este a Bayern München a Basel elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, akadt azonban valaki, aki nem tudott felszabadultan örülni. Sőt.


A csapat középpályása, Mark Van Bommel kifakadt, mert szerinte az eredmény nem tükrözte a valóságot, a csapat ramatyul teljesített.

"Borzasztó rosszul kezdtük a meccset, keveset mozogtunk, nem mutattuk magunkat eléggé - kezdte a hollandus. - Ez az elfogadhatatlan helyzet Ribéry góljáig tartott. Még több gólt kellett volna lőnünk, bár ez a siker azért nem tett rosszat a St. Pauli elleni meccs előtt az önbizalmunknak."

A francia játékmester a 35. percben juttatta előnybe övéit, két percre rá Tyimoscsuk is betalált, a történet végére pedig ismét a gall zseni tett pontot az 50. percben. Az E-csoport élén  a bajorok végeztek, velük együtt a Roma is továbbjutott. A Basel tavasszal az Európa-ligában folytathatja, míg a Kolozsvár kipottyant.

A BL-nyolcaddöntők sorsolását december 17-én, Nyonban tartják. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Inter-Bayern, Lyon-Real, Arsenal-Barca!
Micsoda nyolcaddöntők jönnek februárban! Nyonban megtartották a labdarúgó Bajnokok Ligája sorsolását, amelyen kiderült, a visszavágók köre következik. A Bayern a legutóbbi döntőért kaphatja el a címvédő Intert, a Real Madrid...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Továbbjutott a Roma; Benzema-tripla
VIDEÓK! Sokáig vezetett a Roma, de végül az 1-1-es döntetlennel kellett megelégednie Kolozsvárott a BL-csoportkör záró fordulójának szerdai játéknapján. Nem kellett izgulniuk a Farkasoknak, a Basel hamar elszállt Münchenben, nem...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu