KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARK VAN BOMMEL"
Van Bommelnek elég volt a válogatottból 2012. június 20. 20:32 Visszavonul a válogatottságtól Mark Van Bommel, Holandia csapatkapitánya - ezt a játékos tudatta hazája futballszövetségének hivatalos oldalán.
 
Van Bommel visszatér a PSV-hez 2012. május 3. 17:05 Egybehangzó holland sajtóértesülések szerint Mark Van Bommel visszaigazol egykori csapatához, a PSV Eindhovenhez az olasz bajnoki címvédő AC Milantól.
 
Van Bommelt tárt karokkal várják 2011. október 4. 21:33 A PSV Eindhoven technikai igazgatója elmondta, tárt karokkal várnák vissza Mark van Bommelt pályafutása alkonyán.
 
Retromezbe öltözik ősztől a Milan; fotók 2011. május 2. 17:41 Hétfőn, Mark van Bommel, Clarence Seedorf és Luca Antonini főszereplésével bemutatta a következő szezontól használatos szerelését az AC Milan, amely retro hangulatot áraszt.
 
Kedden sem játszhat Mark van Bommel 2011. március 27. 11:25 A pénteki budapesti találkozóhoz hasonlóan Amszterdamban sem számíthat egyik legtapasztaltabb futballistájára Bert van Marwijk, a holland válogatott szövetségi kapitánya. Mark van Bommel ugyanis továbbra sem egészséges.
 
Van Bommel nem játszik ellenünk 2011. március 23. 11:05 Mark Van Bommel nélkül jön az oranje a péntek esti, Magyarország elleni Eb-selejtezőre - ezt a Holland Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja erősítette meg. Az információ szerint a jobb combjával bajlódik a Milan középpályása.
 
Van Bommel nem játszik ellenünk? 2011. március 22. 13:46 Holland lapértesülések szerint erősen kérdéses Mark Van Bommel budapesti szereplése. A holland labdarúgó-válogatott és a Milan oszlopa térdsérüléssel bajlódik, és egyelőre nem tudni, felépül-e a péntek esti, budapesti Európa-bajnoki selejtezőig.
 
Van Bommel májusban tárgyal jövőjéről 2011. március 1. 16:45 Nem hoz idő előtt döntést Mark van Bommel, leghamarabb a nyáron határoz arról, hogy hol folytatja pályafutását, annak ellenére, hogy a Milannak opciós joga van meghosszabbítani szerződését.
 
Hivatalos: a Milanhoz igazol Van Bommel 2011. január 25. 13:00 A játékos kérésére azonnali hatállyal szerződést bontott csapatkapitányával, Mark Van Bommellel a Bayern München, a holland középpályás a Milanhoz igazol - közölte mindkét klub hivatalos honlapja kedd délben.
 
Van Bommel hajszálra a Milantól! 2011. január 24. 23:01 A milánói Radio Sportivára hivatkozva több, mértékadó olasz forrás is azt állítja, kedden újabb üzletet köthet az AC Milan, elcsábíthatja a Bayern München BL-győztes, vb-ezüstérmes csapatkapitányát, Mark Van Bommelt! A német Bild is megerősítette a hírt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu