Van Bommel nem játszik ellenünk

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 23. 11:05
Mark Van Bommel nélkül jön az oranje a péntek esti, Magyarország elleni Eb-selejtezőre - ezt a Holland Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja erősítette meg. Az információ szerint a jobb combjával bajlódik a Milan középpályása.


"Ártalmatlan sérülés, csak bosszantó. Mindent megtettünk azért, hogy játszhassak pénteken, Nem megy. A tény, hogy együtt maradhattam a kerettel bizonyítja, reménykednek itt még abban, hogy néhány napon belül jelentősen javul az állapotom" - nyilatkozta Van Bommel, aki a keddi, amszterdami "visszavágón" okvetlenül pályára lépne.

A hollandok egyik fontos láncszeme a Milan szombati, palermói veresége alkalmával sérült meg, az 53. percben le is kellett cserélnie Massimiliano Allegri mesternek. Robbenre, Janssenre és Stekelenburgra sem számíthat Bert van Marwijk, aki nem hív be senkit Van Bommel helyére.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Van Bommel nem játszik ellenünk?
Holland lapértesülések szerint erősen kérdéses Mark Van Bommel budapesti szereplése. A holland labdarúgó-válogatott és a Milan oszlopa térdsérüléssel bajlódik, és egyelőre nem tudni, felépül-e a péntek esti, budapesti...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu