Hivatalos: a Milanhoz igazol Van Bommel

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 25. 13:00
A játékos kérésére azonnali hatállyal szerződést bontott csapatkapitányával, Mark Van Bommellel a Bayern München, a holland középpályás a Milanhoz igazol - közölte mindkét klub hivatalos honlapja kedd délben.


Karl-Heinz Rummenigge elnök, Karl Hopfner gazdasági igazgató, és Christian Nerlinger sportigazgató a kedd délelőtti tárgyaláson beadta a derekát, a Bayern elengedi Van Bommelt, akinek június végén járt volna le a szerződése.

„Mark kifejezett kérése volt, hogy sportszakmai okok miatt bontsuk fel a szerződését, s így a Milanhoz igazolhasson. Egy példás profiról van szó, az FC Bayern egyik fontos, sikeres játékosáról, ezentúl pedig nagyszerű csapatkapitányáról. Az egyesületnek tett szolgálataira való tekintettel eleget tettünk Van Bommel kérésének“ - szól Rummenigge közleménye, amely így végződik: „Az FC Bayern München minden jót kíván Mark van Bommelnek és családjának Olaszországban.

Mark van Bommel is elbúcsúzott: „Nehéz szívvel, de emelt fejjel hagyom el a Bayernt. Szép és sikeres volt ez a négy és fél év, szeretném kifejezni köszönetemet ezért a klubnak és a szurkolóknak. Az FC Bayern Münchennek mindig is kitüntetett helye lesz a szívemben."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Van Bommel hajszálra a Milantól!
A milánói Radio Sportivára hivatkozva több, mértékadó olasz forrás is azt állítja, kedden újabb üzletet köthet az AC Milan, elcsábíthatja a Bayern München BL-győztes, vb-ezüstérmes csapatkapitányát, Mark Van Bommelt! A német...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu