KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MILAN_AC"
A Milan bús, a Torino vigasztalhatatlan 2014. május 18. 23:19 A Milan nem jutott ki ebben a szezonban a nemzetközi porondra, hasonlóan a Manchester Unitedhez, a Marseille-hez, a Valenciához vagy a Szpartak Moszkvához. A piros-feketék csak percekig tanyáztak az El-t érő hatodik helyen a virtuális tabellán, végül a Parma és a Torino is megelőzte őket. Utóbbi rendkívül drámai körülmények között, elpuskázott tizenegyes miatt bukta el a kijutást a 94. percben. Amauri duplájának köszönhetően a Parma örülhetett. Az Inter kikapott Javier Zanetti utolsó meccsén a Chievo otthonában, Andreolli góljára Obinna válaszolt kétszer is.
 
A Milan nem tudott elbánni a Torinóval 2014. február 1. 22:48 Nem jött össze a sorozatban harmadik bajnoki győzelem a Seedorf-féle Milannak a Serie A 22. fordulójának szombati játéknapján, otthon, a Torino ellen. Ciro Immobile könnyedén állva hagyta Daniel Bonerát az első gólnál, de a másik középhátvéd, Adil Rami talán a meccs legjobbja volt, éppen ő egyenlített a szünet után, amikor egy bombaerős lövése akadt be. Az eredmény igazságos, a Milan rendkívül harcosan indított a második játékrészben, ám nem tudott veszélyes lenni a véghajrában. A Torino támadójátéka is szürkébbnek tűnt a szokásosnál, de a csapat így is bizonyította, nem véletlenül áll a hatodik helyen a táblázaton.
 
Milan: Essien csere, Taarabt kimaradt 2014. február 1. 20:10
 
Hondával nyugtatja szurkolóit a Milan 2013. október 28. 16:40 Nem csak a Milannak, hanem a figyelemelterelésnek is a mestere Massimiliano Allegri, aki a pármai vereség után bejelentette, hogy nem csak Adil Rami érkezése jelent majd erősítést a csapat számára januárban, hanem a CSZKA japán játékmestere, Honda Kejszuke is csatlakozik a téli átigazolási időszakban, miután lejárt a szerződése.
 
Hivatalos: Rami a Milanban! 2013. október 17. 14:24 Az AC Milan labdarúgóklub csütörtök délután bejelentette, hogy fél évre kölcsönveszi Adil Ramit a Valencia együttesétől. A francia válogatott középhátvéd új szerződése a szabályok értelmében csak a téli átigazolási időszak kezdetekor lép életbe.
 
Tudsz te, ha akarsz, Milan! 2013. szeptember 1. 22:40 VIDEÓ! A szebbik arcát mutatta a Milan a Cagliari ellen, a Serie A 2. fordulójában, és begyűjtötte első pontjait az olasz bajnoki szezonban vasárnap. Robinho trükkös akció végén talált be a nyolcadik percben, Balotelli is kivette a részét a sikerből egy gólpasszt érő lövéssel és egy közeli bombagóllal. A Milan annyit adott ki magából, amennyit kellett egy potenciális középcsapat ellen. A szárdoknak némi vigaszt nyújthat, hogy Marco Sau szerezte a meccs találatát (ha nem a fordulóét).
 
Az újonc verte a rajton a Milant! 2013. augusztus 24. 19:53 VIDEÓ! Vereséggel kezdte az új idényt az AC Milan, a BL-selejtezőre készülő csapatot az újonc Verona fektette két vállra a Bentegodiban, szombat este. Pedig minden jól indult a piros-feketék szempontjából, Balotelli már a 9. percben gólt rúghatott volna, ez nem sokkal később Polinak sikerült is. A harcos Verona azonban fordított és megérdemelten nyert a fanatikus közönség előtt, a Milan támadói csak szenvedtek a védők gyűrűjében ezen a napon.
 
Milan: új cséká, van ára El Shaarawynak 2013. június 11. 19:35 Több meglepetéssel is szolgált kedd délután Adriano Galliani, a Milan alelnöke az olasz újságírók számára. Tizennyolc szezon után elhagyja a csapatot a kétszeres BL-győztes védekező középpályás Massimo Ambrosini, a Milan csapatkapitánya. Arra is utalt, van ára Stephan El Shaarawynak, a piros-feketék olasz szupertehetségének, akiért a City készül nagyvonalú ajánlatot tenni.
 
Balotelli, a tévedhetetlen 2013. május 21. 16:15 Két dolog biztos: a halál, és hogy Balotelli belövi a tizenegyest (bár az első nem olyan biztos). A Milan csatárának büntetőstatisztikái minden túlzás nélkül félelmetesek: profi pályafutása során 24-szer próbálkozhatott a mészpontról, és 24-szer talált be. Az Interben hatból hatszor, a Cityben kilencből kilencszer, a Milanban hétből hétszer, az olasz válogatottban kettőből kettőször. Mint az alábbi videós összeállításunk mutatja, az utóbbi időben már az irányt sem érzik a kapusok.
 
A Milan elveszítette Montolivót 2013. május 3. 14:43 Combizom-húzódást szenvedett az edzésen csütörtökön, és négy fordulóval a vége előtt lezárulhat a szezon Riccardo Montolivo, a Milan olasz válogatott irányítója számára. Massimo Ambrosini is sérült, így valószínűleg Sulley Muntari juthat szerephez Antonio Nocerino és Mathieu Flamini mellett a középpályán. A Milan a Torinót fogadja vasárnap délután az olasz bajnokság 35. fordulójában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu