Van Bommel hajszálra a Milantól!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 24. 23:01
A milánói Radio Sportivára hivatkozva több, mértékadó olasz forrás is azt állítja, kedden újabb üzletet köthet az AC Milan, elcsábíthatja a Bayern München BL-győztes, vb-ezüstérmes csapatkapitányát, Mark Van Bommelt! A német Bild is megerősítette a hírt.


A sztárügynök Mino Raiola, aki Ibrát és Emanuelsont is a San Siróba vitte, s aki történetesen éppen Van Bommel menedzsere is egyszemélyben, kedden délelőtt ül le tárgyalni Adriano Galliani és Ariedo Braida társaságában a bajor vezérkarral Münchenben.

A 33 éves védekező középpályás szerződése nyáron jár le, már most új kihívást keres, amire felkészült a német rekordbajnok, hiszen január elején 15 millió euróért leigazolta posztjára Luiz Gustavót, a Hoffenheim kulcsemberét.

A Bild információi szerint Van Bommel a hétfői vezetőségi ülésen szabadlistára helyezését kérte, mert nem kapott garanciákat Van Gaaltól arra, hogy helye lesz a kezdőcsapatban és övé maradhat a kapitányi karszalag. A Hoeness, Rummenigge, Nerlinger trió állítólag hajlik arra, hogy teljesítse kérését, így szinte hihetetlen, de megint ingyen igazolhat a Milan! Öt hónapos szerződésben egyezhetnek meg a felek opcióval a hosszabbításra.

A holland karmester, aki a múlt héten a Wolfsburg két és fél éves ajánlatára mondott nemet, 132 meccsen 11 gólt szerzett, két-két bajnoki címet és kupaserleget hódított el a Bayernnel. 2006-ban érkezett a Barcától hatmillió euróért, ha minden igaz, négy és fél év után hagyja el a Bőrnadrágosokat.

A piros-feketéknél vészhelyzet van, a hétvégén dőlt ki hetekre Gattuso és Seedorf, Pirlo térde is rakoncátlankodik, nagyon elkél egy labdaszerző, irányító középpályás.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu