Sztárpárost igazolhat az Arsenal!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 28. 14:49
Egybehangzó olasz lapértesülések szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy Maruan Samah és állítólag Joe Cole után újabb nagy neveket szerződtessen a Premier League legutóbbi harmadik helyezettje, az Arsenal. A londoniak ugyanis 40 millió euróért szeretnék megszerezni az Inter fenegyerekét, Mario Balotellit, illetve a Palermo csillagát, Simon Kjaert.


Balotelli tehetséges, de egy őrült, így a fenti hír meglehetősen pletykaízű. Arsene Wengerről nehezen hisszük el, hogy olyan öntörvényű futballistákkal „szűrje össze a levet”, mint a minap játékpisztollyal lövöldöző Inter-támadó.

Ráadásul Massimo Moratti, a milánóiak elnöke kijelentette, Balotelli az Inter jövője (és Milito sem megy sehová)! 

Simon Kjaer esete azonban más: úgy tűnik, a Palermo megfelelő ajánlat esetén útjára engedné a tehetséges dán védőt, ugyanakkor az Arsenalnak meg kellene küzdenie érte a Manchester Uniteddel, a Manchester Cityvel és a Tottenhammel.

Az angolokkal kapcsolatos hír még, hogy bár az Ajax új, négyéves szerződést íratott alá Christian Eriksennel, a dán válogatott védekező középpályást maga Dennis Bergkamp ajánlotta Wenger figyelmébe.

Sőt, Micah Richards is érkezhet - ez sem mai felvetés -, a 22 éves védőért 9 millió eurót kellene kicsengetni a Man. Citynek, miközben Eduardo szépen csendben elballaghat.

Leghamarabb azonban az auszik kapusa, Mark Schwarzer érkezhet az Emiratesbe...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Játékpisztollyal lövöldözött Balotelli
Játékpisztollyal hősködött a milánói Piazza della Repubblicán Mario Balotelli, a BL-győztes Internazionale labdarúgócsapatának csatára. Kihívták hozzá a rendőrséget, de megúszta egy kis fejmosással....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Schwarzer jövő héten az Arsenalé lehet
Napokon belül leigazolhatja az Arsenal a Fulham labdarúgócsapatának kapusát, Mark Schwarzert - adta hírül a Daily Mail. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Van Persie: Ez a mi évünk lehet…
Hálás, fellélegzett, megkönnyebbült és optimistán tekint a közeljövőbe. Így jellemezhető Robin van Persie hangulata, miután csütörtökön este betalált Kamerun kapujába, majd Hollandia 2-1-es győzelemmel zárta a csoportkört. Bert...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu