KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SIMON_KJAER"
Dán védőt vett a Roma 2011. augusztus 31. 12:49 Simon Kjaer a várakozásoknak megfelelően Wolfsburgból a Romához kerül kölcsönbe, erősítette meg hivatalosan az olasz liga.
 
Hátvédet igazol a Roma 2011. augusztus 17. 18:50 A Roma és a Wolfsburg megállapodott, Simon Kjaer rövidesen az olasz fővárosban folytatja pályafutását a Sky Sport Italia szerint.
 
Ők a Roma új célpontjai 2011. augusztus 2. 18:08 Walter Sabatini, a Roma sportigazgatója három átigazolási ügyleten dolgozik, miután a klub bejelentette Maarten Stekelenburg szerződtetését.
 
Bundesliga-sztárt igazolna az AS Roma 2011. április 8. 16:41 Könnyen elképzelhető, hogy egy éves németországi „kitérő” után ismét Serie A-játékos lesz Simon Kjaer. A Palermo korábbi, a VfL Wolfsburg jelenlegi labdarúgóját ugyanis kinézte magának az AS Roma.
 
Dán védőt venne a Chelsea 2010. december 16. 16:17 Carlo Ancelotti úgy érzi, Ricardo Carvalho nyári távozása és Alex közelmúltbeli súlyos sérülése miatt erősítésre szorul a Chelsea keretének védősora. Ezért az olasz menedzser azt tervezi, januárban mindenképpen megerősíti a keretet, első számú kiszemeltje pedig a VfL Wolfsburg futballistája.
 
Válogatott játékos váltja a sztárvédőt 2010. július 8. 09:28 Német lapértesülés szerint a VfL Wolfsburg megelőzte Európa sztárklubjait és megállapodott a Palermo kiváló dán védőjével, Simon Kjaerrel. A 21 éves futballistáért 10-12 millió eurót fizet a tavalyi német bajnok, amely a Juventust, az Internazionalét, a Tottenhamet és a Manchester Unitedet előzte meg ezzel az üzlettel.
 
Wolfsburgban a szupertehetség?! 2010. június 30. 15:36 Hajtűkanyart vehet az ifjú dán tehetség, Simon Kjaer átigazolási kálváriája, miután a Palermo sportigazgatója szerdán kijelentette, az együttes játékosa az előzetes értesülésekkel ellentétben nem a Tottenhamhez, hanem a Wolfsburghoz szerződik.
 
Eldőlt: Itáliából igazolnak a londoniak 2010. június 29. 09:21 Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke elfogadta a Tottenham 28 millió fontos ajánlatát a Simon Kjaer - Edinson Cavani duóért, így a két fiatal labdarúgó nyártól Londonban folytathatja pályafutását. Ezt maga az itáliai klub első számú vezetője jelentette be, vagyis hivatalosnak és véglegesnek tekinthető az üzletkötés.
 
Sztárpárost igazolhat az Arsenal! 2010. június 28. 14:49 Egybehangzó olasz lapértesülések szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy Maruan Samah és állítólag Joe Cole után újabb nagy neveket szerződtessen a Premier League legutóbbi harmadik helyezettje, az Arsenal. A londoniak ugyanis 40 millió euróért szeretnék megszerezni az Inter fenegyerekét, Mario Balotellit, illetve a Palermo csillagát, Simon Kjaert.
 
A Palermo duója kell a Spursnek 2010. június 26. 18:49 A Tottenham Hotspur a Daily Mail értesülése szerint megkereste a Palermót, hogy tárgyalásokat kezdeményezzen a szicíliai klub két labdarúgójának megszerzéséért.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu