Wolfsburgban a szupertehetség?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 30. 15:36
Hajtűkanyart vehet az ifjú dán tehetség, Simon Kjaer átigazolási kálváriája, miután a Palermo sportigazgatója szerdán kijelentette, az együttes játékosa az előzetes értesülésekkel ellentétben nem a Tottenhamhez, hanem a Wolfsburghoz szerződik.


Kedden a szicíliaiak elnöke, Maurizio Zamparini közölte, hogy a londoniak 35 millió eurós ajánlatot tettek Edinson Cavaniért és Kjaerért. Közben kiderült, maga a Tottenham tagadja az ügyletet, így érdekes módon a Palermo ismét a sajtó elé állt és egy harmadik csapatot nevezett meg, mint a védő célállomása.

„Valószínűleg Wolfsburgban folytatja Kjaer" – jelentette ki Sabatini a Rete Rete 24-nek nyilatkozva, aki megerősítette, ezúttal nem egyszerű pletykákról, hanem valós tárgyalásokról van szó.

A mindössze 21 esztendős hátvédet óriási tehetségnek tartják, a világbajnokságon szélső felfutásaival és kitűnő beadásaival vétette észre magát. Korábban Kjaert hírbe hozták a Manchester Uniteddel is, a News of the World június elején Nemanja Vidics távozását sejtetve a szerb lehetséges utódjaként titulálta.

Címkék: simon_kjaer
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu