Skót gólkirályjelölttel pótolják Mutut?

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 9. 12:25
A Sport Italia értesülései szerint a Fiorentina a fantasztikus szezont futó Kenny Millert szemelte ki a felfüggesztett Adrian Mutu pótlására.


A Rangers támadója idén 17 bajnoki mérkőzésen 21 gólt szerzett, kontraktusa azonban az idény végén lejár, így a glasgow-i együttes még a januári átigazolási szezonban megkell, hogy váljon tőle, ellenkező esetben a nyáron ingyen távozhat a klubtól.

Miller iránt korábban a Birmingham City is élénken érdeklődött, sőt néhány nappal ezelőtt már közel volt a megegyezés is, amikor a Fiorentina eltérítette a tárgyalásokat.

A 31 esztendős gólzsák szerződtetésére azonban még így sem vehetnek mérget a firenzeiek, hiszen a hírek szerint a Marseille is szívesen látná soraiban a válogatott futballistát, akinek piaci ára 6-7 millió euró körül mozoghat.

MUTU NEM ADJA FEL
Az indokolatlan edzésmulasztása miatt az első csapat keretéből kizárt Adrian Mutu továbbra is a Fiorentinánál képzeli el a jövőjét. A 31 esztendős román támadót több klub is szívesen látná a soraiban, ő azonban addig nem akarja elfogadni egyetlen csapat ajánlatát sem, amíg nem sikerül dűlőre jutnia a toszkán egylet vezetőivel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fiorentina: Mutut kizárták a keretből
Indokolatlan edzésmulasztás miatt a Fiorentina kizárta az első csapat keretéből Adrian Mutut. A klub jogi lépéseket is foganatosít a fegyelmezetlen román csatárral szemben....
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu