Fiorentina: Mutut kizárták a keretből

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 6. 11:55
Indokolatlan edzésmulasztás miatt a Fiorentina kizárta az első csapat keretéből Adrian Mutut. A klub jogi lépéseket is foganatosít a fegyelmezetlen román csatárral szemben.


 

Mutu nem először vétett a firenzei klub belső szabályzata ellen, ezt már nem nézik el a vezetők.
A Gazzetta dello Sport azt írja, a Fiorentina az olasz ligához fordul, hogy csökkenthesse a rutinos támadó fizetését. Mutunak azonban már most távol kell maradnia az első csapattól, sőt szabadon igazolhat valamelyik külföldi csapathoz. Itáliai klubtól azonban pénzt is kérhet a Fiorentina.
   
Mutunak korábban több botránya is volt: 2003-ban 22 millió euróért igazolt a Parmából a Chelsea-hez, ahol 2004-ben szerződést bontottak vele, mert kiderült, kokaint fogyasztott. A csatárt ezért hét hónapra eltiltották, majd hosszas huzavona után tavaly júniusban a svájci bíróság végső döntést hozott, s 17,2 millió eurós kártérítés megfizetésére kötelezte Mutut.

A román labdarúgó az elmúlt évben kilenc hónapig nem játszhatott, mert egy január 10-i doppingellenőrzésen a szibutramin nevű étvágycsökkentő szer nyomait mutatták ki a szervezetében.
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu