Sándor György váltja Dzsudzsákot

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 28. 16:32
Egervári Sándor szövetségi kapitány vasárnap délután döntött, ennek oka pedig Dzsudzsák Balázs súlyos sérülése. A magyar labdarúgó-válogatott szélsőjét ugyanis vasárnap hajnalban kulcscsontöréssel kellett műteni, ezért nem szerepelhet a svédek és a moldovaiak elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Helyére a fehérvári Sándor György került.


 

Dzsudzsák szombaton Rosztovban szerepelt klubcsapata bajnokiját, a hetedik percben pedig áldozata lett egy balszerencsés ütközésnek. A kiváló játékos szombaton este hazarepült, helyetteséről pedig döntenie kellett a szakvezetőnek.

„Nagyon sajnálom Balázst, hiszen éppen csak elkezdte oroszországi karrierjét, és máris súlyos sérülést szenvedett – mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor. - A sérülés sosem jön jól, de most, mikor két rendkívül fontos mérkőzésre készülünk, különösen nehéz helyzetbe hozott bennünket, hiszen újabb meghatározó játékost vesztettünk el. Nincs szerencsénk az utóbbi időben, mivel olyan alapemberek hiányoznak a csapatból mint a sérült Szalai Ádám, Gera Zoltán, a svédek ellen eltiltása miatt nem léphet pályára Juhász Roland és Vanczák Vilmos, most pedig Dzsudzsák Balázs is csatlakozott hozzájuk.”

A szakember szerint Sándor annak köszönheti a meghívót, hogy folyamatosan jól futballozik a Videotonban. Azt már csak mi tesszük hozzá, a bajnokcsapat azonban már több kellemetlen vereséget is szenvedett a mostani szezonban…

„ Sándor György tehetséges futballista, aki rendre jó teljesítményt nyújt a Videotonban. Más stílusú játékos, mint Balázs, de a középpályán akad több variációs lehetőség is. A holnap kezdődő telki edzőtábor nagy feladata, hogy megtaláljuk az optimális megoldást az előttünk álló meccsekre” – tette hozzá Egervári.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Már megműtötték Dzsudzsák Balázst
Vasárnap hajnalban Magyarországon megműtötték Dzsudzsák Balázst, aki kulcscsonttörést szenvedett szombaton az Anzsi Mahacskala rosztovi bajnoki mérkőzésén. A magyar labdarúgó-válogatott szélsőjére legalább hat hetes kihagyás...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu