Már megműtötték Dzsudzsák Balázst

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 28. 11:10
Vasárnap hajnalban Magyarországon megműtötték Dzsudzsák Balázst, aki kulcscsonttörést szenvedett szombaton az Anzsi Mahacskala rosztovi bajnoki mérkőzésén. A magyar labdarúgó-válogatott szélsőjére legalább hat hetes kihagyás vár, így semmiképpen sem léphet pályára a svédek és a moldovaiak elleni Európa-bajnoki selejtezőn.


 

A kiváló szélső menedzsere az MTI-nek vasárnap elmondta, hogy Dzsudzsák szombaton este érkezett Magyarországra. Az Anzsi egyik képviselője is elkísérte. Az operáció előtt Szilágyi Györggyel, a magyar nemzeti tizenegy orvosával egyeztettek a szakemberek.

„Most voltam a kórházban, a műtét jól sikerült, Balázs jól érzi magát, egy-két nap múlva hazamehet, aztán megkezdődhet a rehabilitáció - mondta Vörösbaranyi József.

A menedzser hozzátette: az orvosok reményei szerint Dzsudzsák négy-hat hét múlva játszhat ismét. De addig sem pihen, amennyire a válla engedi, lábra erősíthet, edzhet. A rehabilitációt - a válogatott orvosával egyeztetve - Magyar Mátyás doktor irányítja.

Dzsudzsák Balázs baloldali kulcscsontja a bajnoki találkozó hetedik percében tört el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eto'o-gól, Dzsudzsákot műteni kell?
VIDEÓ! Bő húsz perc kellett Samuel Eto'ónak ahhoz, hogy megszerezze első gólját az Anzsi Mahacskala mezében Rosztovban, az orosz Premjer-liga 22. fordulójában. A kameruni csatár az 58. percben állt be, Zsirkov passzát...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu