KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SANDOR_GYORGY"
Sándor György váltja Dzsudzsákot 2011. augusztus 28. 16:32 Egervári Sándor szövetségi kapitány vasárnap délután döntött, ennek oka pedig Dzsudzsák Balázs súlyos sérülése. A magyar labdarúgó-válogatott szélsőjét ugyanis vasárnap hajnalban kulcscsontöréssel kellett műteni, ezért nem szerepelhet a svédek és a moldovaiak elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Helyére a fehérvári Sándor György került.
 
Ismét egy pontra a Lokitól a Vidi! 2010. május 14. 21:03 Hozta a kötelező győzelmet a Videoton labdarúgócsapata a labdarúgó Nb I 28. fordulójának nyitómérkőzésén, 3-0-ra verte a Vasast a Széktói Stadionban péntek este. Nemanda Nikolics duplázott, a Vasastól mindössze kétszer lövés érkezett Sebők kapujára.
 
Győzelmet ért Sándor György gólja 2010. április 11. 19:29 Nem remekelt vasárnap a Videoton, de így is 1-0-ra legyőzte a bennmaradásért küzdő Nyíregyházát a labdarúgó NB I 22. fordulójában, így továbbra is élen áll. A székesfehérvári együttes találatát a 27. percben a télen Újpestről szerződtetett Sándor György rúgta.
 
Fehérvárra igazolt az újpesti karmester 2009. december 9. 16:24 Sándor György, az Újpest labdarúgócsapatának négyszeres válogatott középpályása szerdán két és féléves szerződést kötött a Videotonnal – erősítette meg a két klub hivatalos honlapja.
 
Újpest FC: Sándor György Bulgáriában folytatja, a Liteksznél 2008. december 16. 11:05 Sándor György jövő tavasszal kölcsönben a bolgár Liteksz Lovecs labdarúgócsapatában játszik - tájékoztatott a klub hivatalos honlapja.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu