Fehérvárra igazolt az újpesti karmester

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 9. 16:24
Sándor György, az Újpest labdarúgócsapatának négyszeres válogatott középpályása szerdán két és féléves szerződést kötött a Videotonnal – erősítette meg a két klub hivatalos honlapja.


 

A legutóbbi, Belgium elleni válogatott mérkőzésen is lehetőséget kapott 25 esztendős játékos Zuglóban, a BVSC-ben nevelkedett, majd 2001-ben igazolt Újpestre. A lilákon kívül – a fiókcsapatnak számító Fót mellett – a Győri ETO-ban futballozott, a 2004-2005-ös szezonban.

A hazai élvonalon kívül külföldön is játszott, 2008 tavaszán az angol Plymouth Argyle, majd a 2008-2009-es szezon második felében a bolgár Liteksz Lovecs játékosa volt.

Sándor György két és fél éves szerződést kötött a Videotonnal. A szerződés aláírásakor a vidi.hu érdeklődésére elmondta, nyáron járt volna le a szerződése, ezért úgy érzi, átigazolásával valamennyi érdekelt fél jól járt.

Az álma továbbra is az, hogy a nemzetközi futball világában jegyzett, magasra taksált klubban játsszon, és az ehhez vezető úton fontos állomás a szerdán aláírt megállapodás.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu