Real: támadás Di Maríáért!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 2. 20:50
Portugál források egybehangzó értesülései szerint a Real Madrid megindította a támadást Angel Di Maríáért, a Benfica kivételes argentin tehetségéért. Ő lehet az első erősítés a Mourinho-érában. A portugál szakembernek két új középpályásra és két védőre van szüksége céljai eléréséhez.


Az Olé című argentin lap már május elején beharangozta, de csak most válhat valósággá Di María átigazolása.

Az U20-as világbajnok cselgépért harminc millió eurót plusz Rosytson Drenthét adhatják a királyiak az O Globo szerint, egy másik lap, az A Bola hozzáteszi, hét napon belül le szeretné zárni az ügyet a spanyol klub.

Technikai tudásáról sokat elárul az alábbi videó, specialitása a rabona, azaz támaszkodó láb mögül lőni gólt vagy akár adni gólpasszt.

A nyolcszoros argentin válogatott klasszisért a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City is ringbe szállt, eleddig eredménytelenül.

Két szélsőhátvédet, egy szélsőt és egy labdaszerző-irányító középpályást kért José Mourinho Florentino Pérez elnöktől. A Marca szerint, ha választhatna, akkor Maicont, Kolarovot, De Rossit és Di Maríát vinné, kérdés, milyen messzire ér el a prezidente keze.

Di María kivásárlási ára negyven millió euró, 2015-ig szól a szerződése a Sasoknál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
MU: pénzt és sztárt ígérnek Di Mariáért
Nemrég még a Real Madriddal hozták hírbe a Benfica argentin klasszisát, de úgy tűnik, Angel Di Maria sorsa még korántsem dőlt el. Portugál médiaértesülés szerint ugyanis a Manchester United nem tett le a futballistáról, 8.5...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megvan a Real újabb sztárigazolása!
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid argentin klasszissal erősíti meg csapatát, vagyis megvan az amúgy néhány hét múlva kezdődő átigazolási piac első szerzeménye. A királyi klub 34.5 millió eurót fizet a Benficának a...
Tovább a teljes cikkhez »
  

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu