KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PORTUGÁL BAJNOKSÁGOK"
Fejbe rúgták, majd leejtették - videó 2011. szeptember 26. 21:13 Alaposan pórul járt a vasárnapi Olhanense-Uniao Leiria portugál élvonalbeli bajnokin Salvador Agra. A 19 éves futballistát először úgy fejbe térdelték, hogy elájult, majd kilenc perces ápolás után a hordágyról is leejtették. Szerencsére a hírek szerint nem szenvedett komolyabb sérülést, és teljesen felépül.
 
Négy gólt hozott a Porto-Benfica - videó 2011. szeptember 24. 10:27 Kétszer vezetett a Porto, végül azonban be kellett érnie egy ponttal a Benfica ellen a péntek esti nagy portugál rangadón, a Benfica ellen a 6. fordulóban.
 
Elmarad a spanyol nyitány, de... - blog 2011. augusztus 20. 14:00 Bloggerünk ismét jelentkezett, a hétközi fejfájást pénteken kipihente, így most újult erővel és reményekkel telve tekint a hétvége elé. Augusztus huszadikát nyereménnyel és sikerélményekkel ünnepelné, ennek érdekében kilenc (!) meccsel lepett meg minket - amik ha jönnek, szép summát hozhatnak a konyhára. A spanyolok sztrájkolnak, így velük nem foglalkozhatott alkalmi jósunk. Sebaj, van másik!
 
Veretlenül lett portugál bajnok a Porto 2011. május 15. 12:10 Videó, tabella, góllövőlista! Az utolsó fordulóban sem tört meg a sorozat, 27 győzelemmel és 3 döntetlennel, veretlenül lett bajnok a portugál bajnokságban a Porto.
 
A Porto 100 millióra emelte csatára árát 2011. május 14. 14:15 Vége Hulk kálváriájának, a Porto hivatalos oldalán közölte, öt évvel meghosszabbította sztárcsatára szerződését, és 85 százalékra növelte részesedését játékjogában.
 
Futball-ligák, amelyek eldőlni látszanak 2011. március 10. 16:00 Miközben Angliában, Franciaországban, Hollandiában és például Belgiumban kiélezett harc folyik az elsőségéért, számos európai bajnokságban már márciusban sejteni lehet, ki lesz a végső győztes. Ezért nézünk szét Németországban, Dániában, Görögországban, Portugáliában és Ukrajnában, de négy olyan ligába is ellátogatunk, ahol messze még a vége, de az éllovas már eltávolodott az üldözőktől. Utazd körbe velünk Európát!
 
Likvidálta a Porto a Benficát 2010. november 8. 01:16 Szabályosan kiütötte a Porto a címvédő Benficát közel ötvenezer néző előtt a portugál bajnokság szuperrangadóján, a tizedik fordulóban.
 
Hivatalos: Di María a Real Madridé! 2010. június 28. 23:03 Közhírré tétetik: Angel Di María a Real Madrid első igazolása a José Mourinho-érában. A Benfica argentin válogatott támadó középpályása 25 millió euróért, hat évre igazol a spanyol fővárosba.
 
Real: támadás Di Maríáért! 2010. június 2. 20:50 Portugál források egybehangzó értesülései szerint a Real Madrid megindította a támadást Angel Di Maríáért, a Benfica kivételes argentin tehetségéért. Ő lehet az első erősítés a Mourinho-érában. A portugál szakembernek két új középpályásra és két védőre van szüksége céljai eléréséhez.
 
Edzőváltás Portóban 2010. május 27. 18:17 Négy esztendő után közös megegyezéssel szerződést bontott Jesualdo Ferreira vezetőedző és a bajnoki bronzérmes FC Porto.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu