Hivatalos: Di María a Real Madridé!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 28. 23:03
Közhírré tétetik: Angel Di María a Real Madrid első igazolása a José Mourinho-érában. A Benfica argentin válogatott támadó középpályása 25 millió euróért, hat évre igazol a spanyol fővárosba.


A Real Madrid labdarúgóklub hétfő este hivatalos közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot:

"A Real Madrid C. F. és az S. L. Benfica megállapodtak egymással Angel Di María átigazolásáról. A játékos hatéves szerződést ír alá a Real Madrid C.F.-fel."

A 22 éves reménység Madridba igazolása már hetek óta nyílt titok volt. Miután válogatottbali társainak is elárulta a hírt, minden kétely eloszlott.

Mourinho kifejezett kérésésére kerül a királyi gárdához, a két klub Jorge Mendes játékosügynök közreműködésével végül 25 millió eurós vételárban egyezett meg, amely 15 millióval alacsonyabb összeg, mint a labdarúgó kivásárlási ára.

A Rosario és a Benfica után a Real a harmadik egyesülete a jelenleg a vb-n szereplő sztárnak, ő az első nyári érkező a Bernabéuba. Mourinho még két-három klasszist szerződtethet, hogy megfelelő kerettel készülhessen fel az új szezonra, ahol immár a spanyol bajnokságban törne borsot a Barca orra lá.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu