Raúl: Dehogy megyek a Man Citybe!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 9. 14:28
Raúl, a hűség mintaképe. Bár az Atléticóban nevelkedett, 1994 óta a Real Madrid fehér mezét viseli magán, s úgy tűnik, ez soha nem változik már meg. A spanyol futballzseni ugyanis kerek-perec kijelentette, nem kér a Manchester City kegyeiből. A csapatkapitány Kaká után a második klasszis, akit nem varázsoltak el a britek fontmilliói.


„Valóban megkeresték az angolok az ügynökömet, Gines Carvajalt - vallotta be a 31 esztendős támadó. - Megtisztelő, de egy másodpercet sem gondolkodtam az ajánlatukon. Nem, mert Madridban szeretném befejezni a karrieremet. A Real az én klubom és itt kell maradnom, mert sok még a teendőm.”

 

Carvajal megerősítette, amit istápoltja mondott. A menedzser elmondta, a Raúlért megtett ajánlat kecsegtető volt, de a futballista még csak meg sem hallgatta a részleteket.

 

„Ő egy olyan ember, egy olyan sportoló, akinek sokat számít a hűség - folytatta Carvajal. - Tényleg nem akar elmenni a spanyol fővárosból, hiszen igazi Real Madrid-játékos. Csupa nagybetűvel.” 

 

A LA LIGA 35. FORDULÓJÁNAK PROGRAMJA:
szombat:
Sevilla-Mallorca, Athletic Bilbao-Betis (mindkettő 20.00), Valencia-Real Madrid (22.00)
vasárnap:
Valladolid-Numancia, Malaga-Racing Santander, Recreativo Huelva-Deportivo La Coruna, Getafe-Osasuna, Almeria-Sporting Gijon (mind 17.00), Barcelona-Villarreal (19.00), Atlético Madrid-Espanyol (21.00)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu