Pato: „Gyere, vedd el a labdát”

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 23. 15:33
Botrányos jelenetekkel végződött a Siena-Milan bajnoki (1-2) a Serie A első játéknapján szombat este, a meccs hőse, Pato a hazaiak több hátvédjével is csetepatéba keveredett. Simone Vergassola és Cristiano Del Grosso szerint a csatár többször is szándékosan bohócot próbált csinálni belőlük...


Kis híján tömegverekeséssel végződött a Milan szezonbeli első vendégjátéka az Artemio Franchiban, a főszereplő a meccsen duplázó brazil támadó, Pato volt.

A hazai hátvédek nem hagyták szó nélkül, ahogy Pato hergelte őket a pályán cseleivel, miközben a brazilnak egészen más volt a véleménye, "ő csak trükközött, és kész."

"Attól, hogy brazil, még ne tegyen mindenki előtt nevetségessé, ahogy akar," - mondta a Siena csapatkapitánya, Simone Vergassola a Sky Sport Italiának a meccs után.

"A lábaival azt csinál, amit akar, de ha nyelvét nyújtogatja, és mutogat, hogy 'gyere vedd el', az már túl sok. Nem tiszteli az ellenfeleit."

Cristiano Del Grosso teátrális gesztusokkal vonta kérdőre Patót a lefújás után, temészetesen ő is nyilatkozott:

"Patónak még sokat kell fejlődnie. Ez nem profi futballistához méltó viselkedés, még nem nőtt be a feje lágya" - vélekedett a 26 éves balhátvéd.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu