KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALEXANDRE PATO"
Patót elűzték a szurkolók 2014. február 6. 16:10 Egy csereügylet keretében klubot váltott Brazíliában Alexandre Pato, a Milan és a brazil válogatott korábbi csatára.
 
Arsenal: nem kell se Pato, se Morata 2013. december 3. 17:16 Az Arsenal már jó ideje csatárt keres az egy szem Olivier Giroud mellé, és nyár óta volt itt már Luis Suárez, Wayne Rooney, Sergio Agüero és Karim Benzema is, mint lehetséges partner-rivális. Az utóbbi hetekben kisebb nevek kerültek szóba a klubbal, de Arsene Wenger cáfolta, hogy akár Alexandre Patót, akár Álvaro Moratát már januárban meg akarnák szerezni.
 
Patónak 3 perc kellett a gólhoz 2013. február 4. 10:06 Három perccel beállása után máris beköszönt Pato debütálása alkalmával, beállítva ezzel a végeredményt a Corinthians-Oeste mérkőzésen, a brazil Paulista-bajnokság 5. fordulójában. A klubvilágbajnok 5-0-ra diadalmaskodott vasárnap este.
 
Sajtóhír: elengedi Patót a Milan 2012. december 27. 14:31 Január másodikán vagy harmadikán lezárulhat Pato átigazolási sagája a La Gazzetta dello Sport szerint. Adriani Galliani szóban már megállapodott a brazil csatár ügynökével, Gilmar Velozzal, és a Corinthians elnökével, Duilio Monteiro Alvesszel, a jövő év első hetében visszaigazolhat szülőhazájába a Milan-sztár!
 
Komoly ajánlat futott be Patóért! 2012. december 17. 19:44 A Corinthians 15 millió eurót kínál Pato játékjogának feléért - állítja több egybehangzó brazil és olasz forrás.
 
Milan-Juventus Pato nélkül 2012. november 23. 13:24 Nem szenvedett izomsérülést, de egy zúzódás miatt így is ki kell hagynia a Juventus elleni vasárnap esti rangadót Patónak, az AC Milan brazil válogatott támadójának.
 
Pato edzésbe állt a Milannál! 2012. október 4. 18:43 Közel másfél hónap kihagyás után edzésbe állt Alexandre Pato, a Milan 23 éves, brazil válogatott csatára csütörtök délelőtt.
 
Rejtély: vége Pato szezonjának 2012. április 5. 12:38 Továbbra sem találják a probléma gyökerét Alexandre Patónál az AC Milan orvosai. A 22 éves támadó 2010 januárja óta szinte mindig sérült, és bár Németországban és az Egyesült Államokban is "meggyógyították" már, a végén mindig kiderült, hogy tévedtek. Pato mérlege: 345 nap sérülés, 66 kihagyott meccs...
 
Pato is a Barca elleni keretben 2012. április 1. 17:52 Alexandre Pato az elmúlt hetekben, hónapokban izomsérüléssel küszködött, de felépült, és bekerült a Barcelonába utazó keretbe. A Milan támadója az Egyesült Államokban is járt a közelmúltban, hogy alaposan kivizsgálják, és most úgy tűnik, zöld utat kapott az orvosoktól. Az első mérkőzésen 0-0-s döntetlen született, így akár nüanszok dönthetnek a Nou Campban. A sztárok közül Boateng, Ibrahimovic és Robinho is játékra jelentkezhet kedd este.
 
Pato közel a PSG-hez - vagy mégsem? 2012. január 12. 17:45 A Milan és a Paris Saint-Germain megállapodott, és a párizsiak állítólag Patóval is megtalálták a közös nevezőt - még ha a játékos és jelenlegi csapata cáfolja is ezt. Tévez eközben egyre távolodik az olasz bajnoktól?
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu