Sajtóhír: elengedi Patót a Milan

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 27. 14:31
Január másodikán vagy harmadikán lezárulhat Pato átigazolási sagája a La Gazzetta dello Sport szerint. Adriani Galliani szóban már megállapodott a brazil csatár ügynökével, Gilmar Velozzal, és a Corinthians elnökével, Duilio Monteiro Alvesszel, a jövő év első hetében visszaigazolhat szülőhazájába a Milan-sztár!


Tizenöt millió euró folyhat be az üzletből a piros-feketék számlájára, akik Robinho játékjogát is piacra dobták minimum tízmillióért. Utóbbiért a Santos és az Atletico Mineiro megy birokra egymással. Ronaldinho klubja még a Braseilirao egyik legjobb cselgépét, Bernardot is elcserélné Binhóra.

Ha mindkét váltás megtörténne, az azt jelenté, hogy mintegy 50 milliót takarít meg a Milan, s így már talán azt is megengedhetné magának, hogy egy álomajánlattal lepje meg új első számú célpontját, a hamarosan szabadon igazolhatóva váló Didier Drogbát.

A Milan B-terve, hogy a QPR marokkói szélsője, Adel Taarabt miatt nyúl a zsebébe, a játékos vételára akár a tízmillió eurót is elérheti. Taarabt megerősítette, hogy felvették a kapcsolatot ügynökével, és azt is mondta: "Milánó remek ugródeszka lehet a számomra Barca vagy a Real előtt".

Silvio Berlusconi ugyan cáfolta, hogy Mario Balotelliért is bejelentkezne a Rossoneri, ugyanakkor ezt a lehetőséget sem zárhatjuk ki, különösen annak fényében, hogy a csatár menedzsere az a Mino Raiola, aki a játékospiac egyik "fenegyerekének" számít, és rendkívül jó kapcsolatot ápol a Milan vezérkarával.

PATO LEGSZEBB PILLANATAI A MILANBAN

Címkék: Alexandre Pato
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu