Pato közel a PSG-hez - vagy mégsem?

Létrehozva: 2012. január 12. 17:45
A Milan és a Paris Saint-Germain megállapodott, és a párizsiak állítólag Patóval is megtalálták a közös nevezőt - még ha a játékos és jelenlegi csapata cáfolja is ezt. Tévez eközben egyre távolodik az olasz bajnoktól?


 

Az AFP hírügynökség belső informátorokra hivatkozva adta hírül az üzlet létrejöttét, állítólag már csak az aláírások hiányoznak a hivatalos papírokról.

A Ligue 1 listavezetője 28 milliót rögvest átutal a milánóiak bankszámlájára, a további hétmilliót később fizeti ki.

Alexandre Pato ügynöke a hírek szerint pénteken érkezik meg Párizsba, hogy véglegesítsék a megállapodást, amely évi hétmillió eurót hozhat a brazilnak, aki szintén belement a klubcserébe.

A PSG edzője, Carlo Ancelotti különösen jó kapcsolatot ápol a támadóval, kettejük viszonya nagyban hozzájárulhatott az alku – egyelőre csak szóbeli – megkötéséhez. Pato közleményben cáfolta ezt.

A Kacsa 111 bajnokin szerzett 51 gólját Carlos Tévez pótolhatja a Milannál, a Manchester City argentin csatárja napokon belül elkötelezheti magát az Allegri-legénység mellett. Igaz, a Sky Sports angol tv-csatorna azt közölte, a tárgyalások megrekedtek a felek között.

 

Pato közleménye

„Milánó az otthonom. Nem akarom megszakítani pályafutásomat a Rossonerikkel azt követően, hogy a mezükben megszereztem első két trófeámat. A Milan történelmének része akarok lenni, hozzá akarok járulni a jövőbeni sikerekhez. Speciális nap ez a számomra” – így a lényeg.

 

Címkék: Alexandre Pato
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu