Paksra érkezhet több korábbi FTC-játékos

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 16. 12:59
A keret megerősítése kapcsán Dragóner Attila, Mátyus János, Lisztes Krisztián és Szűcs Lajos neve is felmerült a lehetséges érkezők között Pakson. Nevezetteknek aligha lenne újdonság a zöld-fehér szereplés, hiszen a négy játékos ferencvárosi kötődése közismert, hárman közülük ráadásul a 2007-2008-as bajnokságban is az Üllői úton szerepeltek. A klub egyelőre nem kívánja megosztani, kikkel kívánja tovább erősíteni keretét.


Mint arról már korábban beszámoltunk: Márkus Tibor elhagyta a paksi klubot, míg Belényesi Miklós a Nyíregyházi Spartacushoz igazolt. További távozó lehet Balaskó Iván, aki átadólistára került, egy évig még érvényben lévő szerződése ellenére ingyen szerződtethető.

 

A június 19-i felkészülés rajtjára már komplett kerettel kíván nekivágni a Paksi FC. Az erősítések érdekében folyamatos tárgyalásban vannak a vezetők, arról azonban nem kívántak információkat adni honlapunknak, hogy konkrétan kik vannak célkeresztben.

 

A megyei napilap értesülései szerint Paksra érkezhet Gellei Imre több korábbi játékosa: az elmúlt szezonban az Ferencvárost erősítő Dragóner Attila és Mátyus János. A klub részéről azonban hivatalosan sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánták a híreszteléseket.

 

A korábbi ferencvárosi játékosok sora ezzel még nem ér véget az átigazolási találgatásokat illetően, a Pápa kapusa, Szűcs Lajos is „képbe kerülhet” az atomvárosiaknál. A Lombard FC a kapusért állítólag több tízmilliót is kérhet.

 

Lisztes Krisztián legutóbb az Üllői úton játszhatott, de ott a továbbiakban nem tartanak igényt a játékéra, nem úgy a jelek szerint a Duna partján. Őt Gellei Imre még a válogatottból ismerheti edzőként is.

 

Heffler Tibor sorsa viszont továbbra sem dőlt el, de rövid időn belül kiderülhet, hogy a 2008-2009-es szezon elejétől, vagy csak az azt követő idénytől tart rá igényt a DVSC-TEVA.

 

A Paksi FC a következő generációra is gondol, és szeretné utánpótlás hátterét kiszélesíteni.

 

Ennek érdekében toborzót tartanak 2008. június 21-én 10:00 órai kezdettel a Fehérvári úti sporttelepen, ahová 1994 és 1999 között született ifjú tehetségeket várnak szeretettel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu