KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DRAGONER_ATTILA"
Mégsem vonul vissza a Fradi-játékos 2011. július 19. 09:56 Dragóner Attila a Ferencvárosban már nem játszik többé - ám mégsem vonul vissza.
 
Dragóner: Ilyen a tökéletes forgatókönyv 2011. május 23. 16:36 Álomszerűre sikerült Dragóner Attila búcsúja, a pályafutását befejező futballista ugyanis nem elég, hogy a Ferencvárossal legyőzte a Pápát és megszerezte a bronzérmet, csapata a 89. percben maga talált be. Erre mondják: happy end. Maga a hátvéd is elismerte, tökéletes forgatókönyvet írtak!
 
Dragónernek minden vágya a cipőpucolás 2010. szeptember 10. 16:34 Dragóner Attila ígéretet tett arra: egy hétig ő pucolja a cipőjét annak a Ferencváros-játékosnak, aki góllal járul hozzá a győzelemhez az Újpest elleni bajnoki rangadón szombaton.
 
Véget ért a a Fradi-sztár szezonja! 2010. május 16. 21:39 Vasárnap este megműtik Dragóner Attilát, a Ferencváros válogatott védőjét. Mivel a futballista súlyos Achilles-ín-sérülést szenvedett a Diósgyőr elleni szombati bajnokin, hosszú kihagyás várhat rá.
 
Dragóner: maradt a kétmeccses eltiltás 2010. március 17. 19:11 Az MLSZ fegyelmi bizottsága meghallgatta a Ferencváros védőjét, majd helybenhagyta a játékos kétmérkőzéses eltiltását.
 
A fradistát elítélték, az újpestit nem 2010. március 9. 17:21 VIDEÓKKAL! A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén meghallgatta az újpesti Rajczi Pétert, majd - mivel a beszámolók és a rendelkezésre álló DVD-felvételek megtekintése után nem találtak bizonyítékot arra, hogy a támadó szándékosan lépett földön fekvő ellenfelére a Győr elleni bajnokin - megszüntették a játékos elleni fegyelmi eljárást. A Zalaegerszeg elleni meccsen könyöklő ferencvárosi Dragóner Attilát azonban visszaesőként két találkozótól tiltották el.
 
Eltörhetett a Fradi-játékos orra 2010. február 9. 15:16 Nagyban készülnek NB I-es csapataink a közelgő bajnoki rajtra, kedden az Újpest és a Ferencváros is pályára lépett. Mindketten nyertek, de a zöldeknek sokba került a siker. A jelenlegi listavezető Videoton a törökországi Belekben a román Cluj csapatával játszott.
 
Dragóner: bizonytalan időre eltiltva 2009. október 9. 19:15 Dragóner Attila a rendőrségi vizsgálat lezártáig az edzéseket sem látogathatja a Ferencvárosnál – adta hírül a TV2. A petárdacsempészéssel vádolt hátvéd még nem szólalt meg az ügyben, mint ahogy a másik vádlott, Lipcsei Gábor masszőr sem kíván nyilatkozni az esetről.
 
Hallgat a Fradi, tiltakoznak a szurkolók 2009. szeptember 23. 15:50 Senki sem nyilatkozik a Ferencvárosnál a vasárnapi, Debrecen elleni bajnoki mérkőzés során történtekkel kapcsolatban. A hajdúsági rendőrök ugyanis letartóztattak egy fotósnak öltözött szurkolót, akinél tizenhat pirotechnikai eszközt találtak. Az eset pikantériája, hogy a tiltott tárgyakat állítólag a Fradi hátvédje és masszőre, Dragóner Attila, illetve Lipcsei Gábor segítségével juttatták be az Oláh Gábor utcai stadionba. A két érintettet a Blikk információi szerint a klub belső vizsgálata után felfüggesztették a munkavégzés alól. Mindeközben a Ferencvárosi Szurkolók Szövetsége közleményben tiltakozik egy tulajdonképpeni törvényrendelet ellen...
 
Petárda-botrány robbant ki a Fradinál! 2009. szeptember 22. 11:25 Egyelőre mindkét hírbe hozott fradista, a védő Dragóner Attila és a gyúró Lipcsei Gábor is tagadja, hogy köze lenne a DVSC-TEVA - Ferencváros mérkőzés szünetében történt petárda-ügyhöz, amely kapcsán már nyomozás is indult robbanóanyaggal és pirotechnikai anyaggal való visszaélés miatt. A meccs szünetében a rendfenntartó erők egy fotósmellényben "dolgozó" fiatalembernél tizenhat tiltott eszközt találtak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu