Petárda-botrány robbant ki a Fradinál!

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 22. 11:25
Egyelőre mindkét hírbe hozott fradista, a védő Dragóner Attila és a gyúró Lipcsei Gábor is tagadja, hogy köze lenne a DVSC-TEVA - Ferencváros mérkőzés szünetében történt petárda-ügyhöz, amely kapcsán már nyomozás is indult robbanóanyaggal és pirotechnikai anyaggal való visszaélés miatt. A meccs szünetében a rendfenntartó erők egy fotósmellényben "dolgozó" fiatalembernél tizenhat tiltott eszközt találtak.


A Blikk információja szerint a férfi azt állította, a petárdákat Dragónertől és Lipcseitől kapta, miután azok a csapatbuszon csempészték be azokat a debreceni stadionba. Azt ugyanis nem vizsgálhatták át a biztonsági szolgálat munkatársai.

„A debreceni klub belső biztonsági szolgálatának munkatársai értesítették kollégáimat az esetről – kezdte a napilapnak adott nyilatkozatát Juhászné Kiss Katalin rendőr őrnagy, a debreceni rendőrkapitányság sajtószóvivője. - A 29 éves budapesti fiatalembert, akinél 16 pirotechnikai eszközt találtak, szabálysértés miatt előállították, behozták a kapitányságra. Robbanóanyaggal és pirotechnikai anyaggal való visszaélés miatt 50 ezer forintig terjedő pénzbírságot kaphat. Úgy tudjuk, a rendőrség a szünetben a ferencvárosiak öltözőjébe is be akart menni, Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója avatkozott közbe, hogy megakadályozza a nagyobb botrányt.

A fővárosi klub már belső vizsgálatot indított a kínos ügy miatt.

„Nem vittem senkinek semmit. A szünetben James Ashmore sérülését kezeltem” – jelentette ki Lipcsei Gábor.

„A szünetben a pályán melegítettem. Egyetlen szurkolónak sem adtam át csomagot” – szögezte le Dragóner.

Kedden délután a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a DVSC-TEVA - Ferencváros bajnokin történt, a pirotechnikai eszközök miatt máris jelentős nyilvánosságot kapott eseményekkel kapcsolatban eljárást indított, és jövő heti ülésére beidézte az érintetteket.

A vizsgálat rendezési hiányosságok okán a debrecenieket is érinti, ugyanis a stadionba más úton is kerültek be tiltott tárgyak. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu