Dragónernek minden vágya a cipőpucolás

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 10. 16:34
Dragóner Attila ígéretet tett arra: egy hétig ő pucolja a cipőjét annak a Ferencváros-játékosnak, aki góllal járul hozzá a győzelemhez az Újpest elleni bajnoki rangadón szombaton.


A Ferencváros utolsó győztes bajnoki gólját Dragóner Attila szerezte a Megyeri úton, még 2000. november 30-án. A zöld-fehérek védője korábbi sérülése miatt nem léphet pályára szombaton a Szusza-stadionban, de bízik benne, hogy 10 év után újra nyernek a lilák otthonában.

"Évekkel ezelőtt kitaláltam az öltözőben, hogy aki az Újpest ellen győztes gólt szerez, az halhatatlanná válik, ezzel még nagyobb elszántságra, még nagyobb harci kedvre biztatva a társakat. Nagyon régen nyertünk már a Megyeri úton, itt az ideje, hogy megszakadjon a sorozat, elnézve az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményünket, erre van esélyünk. Tudom, hogy egy derbi előtt nem kell ösztönözni a játékosokat, de a győztes gólunk szerzőjének - amellett, hogy halhatatlan lesz - egy hétig saját kezűleg tisztítom a futballcipőjét. Ha többen is betalálnak, és megnyerjük a meccset, akkor természetesen minden gólszerzőnek. Remélem, ez kellő motiváció a srácoknak, nagyon várom, hogy minél több cipőt tisztíthassak..."

Dragóner Attila elmondta, hogy sérülése után egyre jobb állapotban van, Bali Péter erőnléti edzőnkkel készül, szeretne minél előbb csatlakozni a csapathoz, és még ősszel pályára lépni.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu