KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZUCS_LAJOS"
Fejbe rúgták, nem emlékszik 2010. október 11. 09:52 Szűcs Lajos nem a hatalmas vereséget szeretné elfeledni, ellenkezőleg, a Pakson fejbe rúgott pápai kapus vissza szeretne emlékezni az utolsó húsz percre. Csakhogy nem tud.
 
Labdarúgás, NB II: Albert, Szűcs és Rákosi is segítheti az edzőt 2009. január 12. 16:25 Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szeretné, hogy a három egykori legendás játékos nagyobb szerepet kapjon eddigi feladatkörénél.
 
Paksra érkezhet több korábbi FTC-játékos 2008. június 16. 12:59 A keret megerősítése kapcsán Dragóner Attila, Mátyus János, Lisztes Krisztián és Szűcs Lajos neve is felmerült a lehetséges érkezők között Pakson. Nevezetteknek aligha lenne újdonság a zöld-fehér szereplés, hiszen a négy játékos ferencvárosi kötődése közismert, hárman közülük ráadásul a 2007-2008-as bajnokságban is az Üllői úton szerepeltek. A klub egyelőre nem kívánja megosztani, kikkel kívánja tovább erősíteni keretét.
 
Szűcs Lajosnak alaposan meggyűlt a baja a felcsúti támadókkal 2008. április 28. 11:04 Háromszor volt kénytelen kikotorni a gólvonalon túlról a labdát Szűcs Lajos, a Lombard Pápa NB II Nyugati csoportjában szereplő labdarúgócsapatának hálóőre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu