Fejbe rúgták, nem emlékszik

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 11. 09:52
Szűcs Lajos nem a hatalmas vereséget szeretné elfeledni, ellenkezőleg, a Pakson fejbe rúgott pápai kapus vissza szeretne emlékezni az utolsó húsz percre. Csakhogy nem tud.


Az egykori ferencvárosi és újpesti kapust közvetlenül közelről rúgták fejbe a labdával Pakson, minek következtében a 4-0-ra elveszített meccs utolsó 20 perce kiesett számára - írja a pápai klub hivatalos honlapja.

Szűcs Lajos orra vérezni kezdett, jóllehet a vérzés elállítása után folytatni tudta a játékot. A mérkőzést követően aztán kiderült, hogy néhány percre nem emlékszik.

"Lajos nem vesztette el az eszméletét az eset során, ám a meccs után elmondta, hogy 3-4 perc akkor kiesett az emlékezetéből. Egy kapáslövés eltalálta, de az ápolás után folytatni tudta a játékot. Aztán jobban lett, így kórházi kivizsgálásra sem volt szükség - mondta Szemán György, a Lombard klubigazgatója.

A Pápa edzője, Véber György is beszélt a kapussal, aki neki is azt mondta, hogy a 4-0-s pápai vereséggel zárult mérkőzés utolsó 20 percére nem emlékszik.

"Ez talán nem is olyan nagy baj - mondta Véber mester.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu