Olic: Bevallom, Inter-drukker vagyok!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 19. 19:12
Bizton állíthatjuk, hogy egy labdarúgó életének egyik legfontosabb állomása egy Bajnokok Ligája döntőbeli részvétel. Nincs ezzel másként Ivica Olic sem, aki a Bayern Münchennel idén bejutott a fináléba, ahol majd az olasz Internazionale védőivel kell farkasszemet néznie. Azzal az Interrel, amelynek Ivica Olic már jó ideje szurkol.


A támadó 17 éves korában az egyik helyi horvát csapatban, az NK Marsoniában futballozott. Zsenge kora ellenére azonban már több neves európai klub is érdeklődött iránta, akik közül az egyik épp a kék-fekete alakulat volt.

„Tizenhárom évvel ezelőtt próbajátékon vettem részt az Internél. Akkoriban még olyan játékosok játszottak ott, mint Ronaldo vagy Ivan Zamorano, a gárda edzője pedig Gigi Simoni volt. Jól emlékszem azokra a napokra. Egész jól ment a játék és a mester le is szeretett volna igazolni véglegesen” – nyilatkozta Olic a La Repubblicának.

$$jatekos$$

„De hiányzott néhány dolog, ami a szerződtetésemhez elengedhetetlen volt. Így vártam, hogy minden egyenesbe jöjjön és aláírhassam a papírokat. Ezalatt keresett meg a Hertha, én pedig úgy döntöttem, hogy a fejlődésem szempontjából talán jobb lenne, ha nem vetném bele magam rögtön a mélyvízbe, és inkább egy gyengébb csapatban fejlődnék tovább. Így kerültem Berlinbe.”

Olic tehát a német fővárosba igazolt, de a Nerazzuriknál töltött idő nem múlt el nyomtalanul: a támadó bevallotta, hogy még most is az Internek drukkol.

„El kell ismernem, hogy a mai napig szurkolok nekik. Persze a szombat esti döntőben ez másként lesz. Gólt akarok lőni nekik és szeretném, ha a végén mi emelhetnénk magasba a trófeát.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
BL-döntő előtt: tudtad-e, hogy...?
Már csak hármat kell aludnunk és Bajnokok Ligája-döntő a Bernabéuban! A Bayern Münchent és az Internazionalét kívülről-belülről ismerjük már, a sorozat érdekességeiről viszont talán kevesebbet tudunk. Ezúttal ezeket a kevésbé,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
BL-döntő előtt: „Utálom az Intert!”
„Vadászatra” indult a SportHirado.hu, hogy kiderítse, egykori és mostani Bajnokok Ligája-hőseink miként vélekednek a közelgő Bayern München-Internazionale fináléról. Esélyekről, kedvencekről érdeklődtünk. Keddi első számunkban...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu