KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IVICA OLIC"
Olic hosszabbított 2014. április 24. 18:21 Ivica Olic, a Wolfsburg horvát labdarúgója 2016-ig meghosszabbította szerződését az együttessel.
 
Dráma! Olic sem játszik az Eb-n 2012. június 4. 14:53 Sorban dőlnek ki a sztárok a pénteken kezdődő Európa-bajnokság előtt, a legújabb áldozat a combsérülést szenvedett Ivica Olic. A horvát kapitány már gondoskodott is a helyettesről.
 
Olic aláírt a Wolfsburghoz 2012. április 26. 14:37 Iviva Olic a nyáron elhagyja a Bayern Münchent; a mellőzött horvát támadó már alá is írt két évre a Wolfsburghoz, amit maga erősített meg a Bild német lapnak. Szerződése a szezon végéig érvényes az Allianz Arenában, tehát egyetlen euró sem cserél gazdát a klubok között. A 32 éves csatár 2009-ben költözött Münchenbe Hamburgból, a vezetőedző, Jupp Heynckes azonban rendre padoztatja. Olicért állítólag a Lazio is bejelentkezett, de családi okokból mindenképp maradni akart a Bundesligában. Évi hatmillió eurót keres majd Wolfsburgban.
 
Münchenből Dortmundba? 2012. február 8. 14:14 A hétvégi fordulóban Hamburgban egyenlített Ivica Olic nyáron szinte biztosan eligazol a Bayern Münchentől. Még az is megeshet, hogy a jelenlegi bajnoki címvédő Dortmund lesz a horvát fiú következő állomása.
 
A Bayern-támadó ultimátumot intézett 2011. október 27. 16:26 Ivica Olic elégedetlen a kevés játéklehetőséggel, és a Bayern München támadója nem zárja ki a lehetőségét, hogy rövidesen más csapat után néz.
 
Nyolc hétre kidőlt a Bayern csatára 2011. augusztus 21. 23:51 Gólt fejelt, kiörömködte magát, majd lebicegett a pályáról. Alighogy visszatért hosszú bokasérüléséből, Ivica Olicra újabb kényszerpihenő leselkedik. Derékbántalmak miatt hat-nyolchetes pauza várja.
 
„Nem érheti kritika a Bayernt” 2011. augusztus 21. 12:30 Noha a Bayern München ötöt hintett szombaton a Hamburgnak, Jupp Heynckes a védelem stabilitását emelte ki. A bajorok mestere szerint a szezon legjobb teljesítményét nyújtották fiai, és erre tudnak építeni a továbbiakban.
 
Hat hiányzó a Bayern római túráján 2010. november 22. 16:08 Hétfőn elutazott a Bayern München Rómába, ahol kedden a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában lép pályára. A négyeséből már továbbjutott német együttes hat hiányzóval és három kérdéses állapotú játékossal kénytelen számolni a nehéznek ígérkező kiránduláson.
 
Bayern-tragédia: Olic fél évre kidőlt 2010. november 1. 13:05 Tovább folytatódik a Bayern München pechszériája, az idei szezonban állandó sérülésekkel sújtott rekordbajnok újabb békát kénytelen lenyelni, hiszen a csatársorban kulcsembernek számító Ivica Olic nagyjából fél évre kidőlt.
 
A Bayern egész idényének lőhetnek 2010. október 1. 16:09 Ha a Bayern München nem nyer vasárnap Dortmundban, akár tizenhárom pontra leszakadhat az éllovas Mainztól. Ivica Olic hisz benne, hogy a rossz széria véget ér, és ennek érdekében ő is aktivizálná magát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu