A Bayern egész idényének lőhetnek

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 1. 16:09
Ha a Bayern München nem nyer vasárnap Dortmundban, akár tizenhárom pontra leszakadhat az éllovas Mainztól. Ivica Olic hisz benne, hogy a rossz széria véget ér, és ennek érdekében ő is aktivizálná magát.


A Bayern váratlanabbnál váratlanabb eredményeket produkál a Bundesligában, hat meccsen begyűjtött nyolc pontja minden képzeletet alulmúl.

Az ezeken szerzett öt gól ugyancsak szegényes teljesítmény a német rekordbajnoktól, különösen Ivica Olictól, aki az idényben még egyszer sem rezegtette meg a hálót.

„Én is hibás vagyok azért, hogy a helyzeteinket nem tudjuk berúgni. Igaz, amikor a kispadon ülök, akkor is elpártol tőlünk a szerencse. Vasárnap meg kell indulnunk felfelé, különben lemondhatunk a bajnoki címről. Nekem is többet kell vállalnom” – nyilatkozta a horvát támadó a Bildnek.

Olic a döntetlennel sem egyezne ki a dortmundi katlanban, ugyanakkor elmondta, más körülmények között az egy ponttal is beérné.


Hogy mennyire nehéz dolga lesz a Bayernnek, annak érzékeltetésére elég csak rápillantani a tabellára: a BVB második helyen áll öt vereséggel és egy vereséggel, a müncheniek ellenben csupán a kilencedik pozícióban szerénykednek.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu