„Nem érheti kritika a Bayernt”

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 21. 12:30
Noha a Bayern München ötöt hintett szombaton a Hamburgnak, Jupp Heynckes a védelem stabilitását emelte ki. A bajorok mestere szerint a szezon legjobb teljesítményét nyújtották fiai, és erre tudnak építeni a továbbiakban.


A német rekordbajnok beragadt a szezonrajtnál, a Mönchengladbach elleni vereség után viszont magára talált, és a Hamburg ellen valóságos gólgálát rendezett.

Öt különböző játékos, Daniel van Buyten, Franck Ribéry, Arjen Robben, Mario Gomez és Ivica Olic egyaránt betalált – Jupp Heynckes nem is leplezte elégedettségét.

„Kétségkívül ez volt az idény legjobb teljesítménye. Örülünk az eredménynek, és annak, ahogyan játszottunk. Nagyon eltökéltek voltunk, az elejétől összeszedetten futballoztunk” – méltatta csapatát a tréner.

„A legfontosabbnak azt tartom, hogy kapott gól nélkül lehoztuk a meccset, de Robben is egészen kiváló teljesítményt nyújtott. Ennél kiválóbban még ő sem tud játszani.”

Ivica Olic teljesítményére szintén nem lehetett panasz, mert bár csak húsz percet kapott, csatárhoz méltón bevette a Hamburg kapuját. A horvát azonban inkább a csapat érdemeit domborította ki.

„Fantasztikusak voltunk. Ha öt gólt szerzel, az nagyon pozitív. Nem hiszem, hogy túl sok mindent lehet ma kritizálni a Bayernen.”

A bajor sztárcsapatra a Bajnokok Ligájában vár a következő feladat, Zürichben kell megőriznie kétgólos előnyét a rájátszás visszavágóján.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Most "csak" ötöt lőtt a Bayern a HSV-nek
VIDEÓK! Nem sok hiányzott ahhoz, hogy a Bayern München-Hamburg német bajnoki találkozó március után augusztusban is 6-0-val fejeződjön be. A két csapat müncheni összecsapásán, a 3. fordulóban ezúttal "csak" öt találat...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu