KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUPP_HEYNCKES"
Guardiola: tökéletes csapatot vettem át 2013. november 15. 17:15 Jupp Heynckes, a Bayern München nyáron távozott vezetőedzője rangos díjat kapott a napokban, amelyet utódja, Josep Guardiola adott át neki. A spanyol tréner nemcsak a bajorokkal triplázó elődje vitathatatlan érdemeit méltatta, de sietett hozzátenni, hogy tökéletes alakulatot vett át tőle.
 
Mégsem lesz Real-edző Heynckes 2013. június 4. 13:02 Jupp Heynckes, a Bayern München BL-győztes edzője búcsúsajtótájékoztatóján: "Vakációra megyek, nem vállalok munkát a következő szezonra sem Angliában, sem máshol. Aztán majd meglátjuk."
 
„Heynckes lesz a Real Madrid edzője” 2013. május 30. 17:49 Anatolij Timoscsuk, a Bayern München védekező középpályása az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy az edzőm, Jupp Heynckes veszi át a Real Madrid irányítását.” A Szport Expressz már tényként kezeli a váltást, a fogadóirodák azonnal léptek, immár a kétszeres BL-győztes német tréner a favorit a posztra, és nem a szintén kétszeres BL-első, olasz Carlo Ancelotti (a PSG jelenlegi mestere).
 
„A Real nem hagyja nyugton Heynckest” 2013. május 16. 13:11 „A Real Madrid nem hagyja nyugton Heynckest” - hirdeti címlapján a mértékadó kicker magazin Németországban, amely lap arról ír, hogy a királyiak az elmúlt napokban felajánlották a 68 éves mesternek, legyen José Mourinho utódja.
 
Heynckes: Real Madrid? Ugyan már! 2013. április 27. 12:02 Jupp Heynckes, a Bayern München vezetőedzője pénteki nyilatkozatában arra utalt, csak légből kapott értesülés, miszerint ő követné a nyáron valószínűleg távozó José Mourinhót a Real Madrid kispadján.
 
Heynckes: "Ha Barca, hát legyen Barca" 2013. április 12. 01:07 SORSOLÁS 12 ÓRÁTÓL. A Bayern München azzal a Dortmunddal találkozna a legszívesebben a Bajnokok Ligája elődöntőjében, amelyet februárban a Német Kupából már sikerült kiejtenie. Ugyanakkor a Barcát kapni sem lenne tragédia müncheni vélekedések szerint, Jupp Heynckes állítólag úgy ismeri a katalánokat, mint a tenyerét. A Bayernhez hasonlóan a Barca is a Dortmundot akarja, a Dortmund viszont a Realt akarja. A Real meg a Barcát akarja. A Bayernt senki sem akarja.
 
A Leverkusen ott lesz a BL-döntőn 2012. április 29. 10:17 Meghívta korábbi klubja, a Bayer Leverkusen csapatát a Bajnokok Ligája döntőjére Jupp Heynckes, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője. A tréner emlékeztetett arra: tavaly nyári búcsúzásakor megígérte, hogy legkésőbb a müncheni döntőn újra találkoznak.
 
A Bayern hosszabbítana Heynckesszel 2012. április 28. 16:45 A Bayern München készen áll arra, hogy hosszabbítson vezetőedzőjével, Jupp Heynckesszel - erről a klubelnök Karl-Heinz Rummenigge beszélt a Bild című napilapnak adott interjújában.
 
Képes lehet a triplázásra a Bayern 2012. február 27. 18:14 A Bayern Münchennél minden a legnagyobb rendben, nincsenek belviszályok, az edző és Franck Ribéry nem utálja egymást – a csapat pedig képes lehet triplázni 2012-ben.
 
„Nem érheti kritika a Bayernt” 2011. augusztus 21. 12:30 Noha a Bayern München ötöt hintett szombaton a Hamburgnak, Jupp Heynckes a védelem stabilitását emelte ki. A bajorok mestere szerint a szezon legjobb teljesítményét nyújtották fiai, és erre tudnak építeni a továbbiakban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu