Képes lehet a triplázásra a Bayern

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 27. 18:14
A Bayern Münchennél minden a legnagyobb rendben, nincsenek belviszályok, az edző és Franck Ribéry nem utálja egymást – a csapat pedig képes lehet triplázni 2012-ben.


 

A német rekordbajnok e pillanatban négy ponttal a listavezető és címvédő Dortmund mögött második a Bundesligában, Bázelben egygólos vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első megméretésén, a honi kupasorozatban pedig a szezon meglepetéscsapatánál lép fel az elődöntőben – Uli Hoeness optimista, a bajorok elnöke szerint a csapat triplázhat.

„Bázelben is sok helyzetet kidolgoztunk, úgy érzem, semmi sincs veszve – indokolt az elöljáró. Kérdés csak az, kinek elég ez a magyarázat arra nézve, hogy az együttes idén nagyot robbanthat.

Robbanthat, és nem robbanhat. A klubnál mindenki cáfolja, hogy a bázeli vereséget követően Thomas Müller és Holger Badstuber összeugrott, és azt is tagadják, miszerint Ribéry nem fogott kezet Jupp Heynckes vezetőedzővel.

„A Schalke elleni 2-0-s győzelem előtt beszéltem Franckkel – kezdte a tréner. – Azt hiszem, semmi probléma nincs közöttünk.”

Valószínűleg tényleg így van, hiszen a francia duplájával verte a gelsenkircheni alakulatot a Bayern.

„Jót tett, hogy kibeszéltük magunkból a rossz érzéseket, a félelmeinket – nyilatkozta Ribéry. – Beszélni, beszélni, beszélni, ez a legfontosabb!”

A bajorok szombaton Leverkusenben vendégszerepelnek a Bundesligában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu