O'Shea nem játszik többé az MU-ban?

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 18. 16:47
A Barcelona felvette bevásárlólistájára John O'Shea-t, a Manchester United ír válogatott hátvédjét, akit a nyáron szeretne megkörnyékezni. A sokoldalú hátvéd szezonja már novemberben véget ért, ha a Barcán múlna, talán nem is játszana többet MU-mezben...


A gránátvörös-kékek ügyeiben meglehetősen jól értesült katalán Sport napilap szellőztette meg, hogy John O'Shea neve is ott szerepel Pep Guardiola átigazolási terveiben.

A Barca egy univerzális játékost keres, aki elsősorban Dani Alvest segíthetné ki vagy akár pótolhatná a jobb-bekk pozícióban. O'Shea mellett az Osasuna egyik erőssége, Cesar Azpilicueta is érdekli a bajnoki címvédőt.

Januárban derült ki, hogy komplikációk merültek fel O'Shea combsérülésénél, amelyet a Franciaország elleni vb-pótselejtező visszavágóján szenvedett el november közepén.A Manchester United 28 éves ír válogatott védőjének a vártnál sokkal súlyosabb a sérülése, vérrög keletkezett a combjában.

Valamikor a nyáron végezhet újra teljes értékű edzésmunkát a futballista, de visszatérésének időpontjáról egyelőre még mendemondák sem láttak napvilágot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu