KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHN_O_SHEA"
O’Shea máris megsérült 2011. július 19. 19:30 A frissiben kinevezett csapatkapitány, John O’Shea sérülés miatt visszatért Angliába a Sunderland németországi edzőtáborából.
 
O’Shea is aláírt a Sunderlandhez 2011. július 7. 19:27 Wes Brown után John O’Shea is a Sunderlandbe szerződött a Manchester Unitedtől, adta hírül a Vörös Ördögök honlapja. Az ír védő szintén négy évre írt alá a Stadium of Lightban, az átigazolás összegét nem hozták nyilvánosságra. Darron Gibson rövidesen ugyanezt az utat járhatja be.
 
Wes Brownt vitte a Sunderland, plusz... 2011. július 7. 14:56 Wes Brown elkelt! A Sky Sports úgy tudja, hogy John O'Shea is Sunderlandben tartózkodik, ahol orvosi vizsgálaton vesz részt. A Manchester United védekező középpályásán kívül Darron Gibsonra is szemet vetettek a Fekete Macskák. Pillanatokkal ezelőtt lett hivatalos, hogy a piros-fehér együttes négyéves szerződést kötött Brownnal, akit állítólag 1 millió fontért vitt el...
 
Távozik a Man. United játékosa?! 2011. július 1. 12:55 Soha nem tartozott a kezdőcsapat kirobbanthatatlan tagjai közé, mégis érzékeny veszteség éri a Manchester Unitedet: angol lapértesülés szerint John O1Shea néhány napon belül aláírja szerződését új munkaadójához.
 
Romokban az MU védelme 2011. március 18. 14:58 Meglehetősen viharvert állapotban van a Manchester United védelme, O'Shea öt hétre, Rafael három hétre dőlt ki, Vidics sem szerepelhet a Bolton elleni szombati bajnokin. A leginkább persze Ferdinand miatt aggódik Sir Alex Ferguson.
 
MU: Visszavárjuk Owen Hargreavest 2010. november 7. 11:34 Sir Alex Ferguson magára vette a felelőséget, de reméli, szombati kockázatvállalása csak ideiglenesen „száműzte” Owen Hargreavest a Manchester Unitedből. Egyelőre nem tudni, hogy most mennyit kell kihagynia a korábbi válogatott középpályásnak, de John O’Shea már most biztos abban, előbb-utóbb hosszabb távra is visszatérhet a csapathoz.
 
Ferguson: Örülök az egy pontnak! 2010. október 3. 12:01 Gólnélküli döntetlen egy kiscsapat ellen, Sir Alex Ferguson mégis elégedett? - valami itt nincs rendben. Márpedig a Manchester United szombati harmatos produkciója ellenére kénytelen volt csapatát dicsérni a skót szaktekintély, aki örülhetett, hogy egy ponttal távozott a nagyszerűen játszó, kissé szerencsétlen Sunderland otthonából a Premier League 7. fordulójában.
 
O'Shea nem játszik többé az MU-ban? 2010. február 18. 16:47 A Barcelona felvette bevásárlólistájára John O'Shea-t, a Manchester United ír válogatott hátvédjét, akit a nyáron szeretne megkörnyékezni. A sokoldalú hátvéd szezonja már novemberben véget ért, ha a Barcán múlna, talán nem is játszana többet MU-mezben...
 
O’Shea kis híján elvesztette a lábát 2010. január 22. 15:55 John O’Shea válogatottban összeszedett sérülése olyan súlyos, hogy nemrégiben még annak a lehetősége is felmerült, amputálni kell a lábát. Felépülése azonban így is további hónapokat vesz igénybe, amit Sir Alex Ferguson hatalmas veszteségnek tart azt figyelembe véve, hogy az ír játékos a védelem valamennyi posztján bevethető.
 
Vége az MU-védő szezonjának! 2010. január 21. 10:22 Nem játszhat többet a szezonban John O'Shea! A Manchester United 28 éves ír válogatott védőjének a vártnál sokkal súlyosabb a sérülése, vérrög keletkezett a combjában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu