Romokban az MU védelme

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 18. 14:58
Meglehetősen viharvert állapotban van a Manchester United védelme, O'Shea öt hétre, Rafael három hétre dőlt ki, Vidics sem szerepelhet a Bolton elleni szombati bajnokin. A leginkább persze Ferdinand miatt aggódik Sir Alex Ferguson.


Mint arról már beszámoltunk, annyira makacs Ferdinand február elején összeszedett vádlisérülése, hogy nem tűnik kizártnak, a Wolves elleni bajnokival véget is ért a szezonja.

Ez még semmi, az MU-defenzíva szinte teljes első sora hiányzik majd a hétvégén, Vidics, és O'Shea sem hadra fogható. Utóbbi a Marseille ellen szenvedett izomhúzódást (öt hetet pihen), akárcsak Rafael (őt három hétre veszítette el csapata).

Az egyetlen jóhír Ferguson számára, hogy az északír foci egyik büszkesége, Johnny Evans ismét játékra jelentkezik, de a skót elmondta, hosszú kihagyása után nem érdemes kockáztatnia szerepeltetését, így sokkal valószínűbb, hogy a Brown, Smalling párosnak kell majd állnia Elmanderék rohamait.

A csúcsformáját egy ideje nem találó Evra és Rafael ikertestvére, Fabio alkothat egy sort a két, említett belső védővel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu