KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAFAEL_DA_SILVA"
Romokban az MU védelme 2011. március 18. 14:58 Meglehetősen viharvert állapotban van a Manchester United védelme, O'Shea öt hétre, Rafael három hétre dőlt ki, Vidics sem szerepelhet a Bolton elleni szombati bajnokin. A leginkább persze Ferdinand miatt aggódik Sir Alex Ferguson.
 
Ferguson: Ez a fordítás aranyat érhet 2011. január 26. 16:25 Kulcsfontosságú három pontról beszélt Sir Alex Ferguson, miután a Manchester United az utolsó negyedórában 2-0-s hátrányból fordítva győzött a Blackpool ellen a Premier League 16. fordulójából pótolt mérkőzésen. A skót szaktekintély elárulta, kockáztatott Javier Hernández beállításával, a mexikói maga pedig a gyenge első félidei játékról és arról beszélt, a hajrában több gólt is rúghattak volna.
 
Összetévésztett a bíró két MU-játékost! 2009. október 29. 09:19 Meglepő hibát vétett Chris Foy játékvezető a Barsley-Manchester United Ligakupa-nyolcaddöntő során, de tévedése azért könnyen megmagyarázható. A rutinos bíró ugyanis összetévesztette a vendégek brazil ikerpárjának tagjait, így nem megfelelő labdarúgót figyelmeztetett sárga lappal.
 
Hosszabbított a manchesteri tehetség 2009. április 27. 14:11 2013-ig hosszabbított csapatával, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester Uniteddel Rafael da Silva.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu